Witam, mam problem ze swoim składem FC Liverpool, mianowicie strzelam strasznie mało bramek przeciwnikom mimo ze w meczu nieraz mam po 20-30 strzałów na bramkę! Sporadycznie uda się wygrać 4-0 ale to były może 2-3 mecze w sezonie. Gram taktyką 4-1-1-3-1, BR- Muslera, OP- Johnson/Kelly, OŚ- Skrtel/Sakho, OŚ- Agger, OL-Enrique/Cissokho, DP - Lucas Leiva , PŚ- Cabaye, OPP- Gerrard/Reus, OPŚL- Coutinho, OPL- Sturridge/Susaeta, N- Suarez/Lewandowski.
Styl- sztywny
Strategia - kontratak
podania bezpośrednie
większa swoboda taktyczna
odbiór agresywny
krycie strefowe
Tak jak wspomniałem rażąca nieskuteczność i nie wiem czym to może być spowodowane! Złe ustawienia które podałem powyżej? Również często tracę bardzo głupie bramki mimo ze mam miażdżącą przewagę na przeciwnikiem. Czy mielibyście jakieś porady dotyczące taktyki bądź też treningu a nawet ewentualnych transferów do LFC? Zależy mi żeby kilka tych goli strzelać a nie w każdym meczu biedzić po 1-0 czy 2-1.
Drugim pytaniem, które już pewnie niejeden użytkownik zadał, to jak sprawdzić potencjalne CA i PA newgenów? Chciałbym sprowadzić kilka młodych dobrych zawodników oraz ich wytrenować a nie bardzo wiem jak mogę to zrobić
z góry dziękuje za pomoc
Styl- sztywny
Strategia - kontratak
podania bezpośrednie
większa swoboda taktyczna
odbiór agresywny
krycie strefowe
Tak jak wspomniałem rażąca nieskuteczność i nie wiem czym to może być spowodowane! Złe ustawienia które podałem powyżej? Również często tracę bardzo głupie bramki mimo ze mam miażdżącą przewagę na przeciwnikiem. Czy mielibyście jakieś porady dotyczące taktyki bądź też treningu a nawet ewentualnych transferów do LFC? Zależy mi żeby kilka tych goli strzelać a nie w każdym meczu biedzić po 1-0 czy 2-1.
Drugim pytaniem, które już pewnie niejeden użytkownik zadał, to jak sprawdzić potencjalne CA i PA newgenów? Chciałbym sprowadzić kilka młodych dobrych zawodników oraz ich wytrenować a nie bardzo wiem jak mogę to zrobić
z góry dziękuje za pomoc
Najnowsze posty