Fenix SuperUpdate - WYDANY!

dawidiuk1 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.09.2008, 19:59    Pytanie
Fenix nie mogl tego napisa osobiscie gdyz zostal wydalony z forum, wiec przekazuje jego informacje. Otoz w dniu dzisiejszym zostal wydany dlugo oczekiwany update Fenixa aktualizujacy i ulepszajacy sklady czolowych lig Europy. Sklady uwzgledniaja "future transfery" do 10.09.2008 roku, awiec nowszy update niz Fudiego i Messinho. Szczegolowo zaktualizowana w szczegolnosci liga niemiecka oraz polska, wiele nowych talentow, ulepszone atrybuty u niektorych pilkarzy - COS NOWEGO, MUSISZ W TO ZAGRAC! Baza danych wciagnie cie jak narkotyk. Do sciagniecia moze byc z dwoch mirrorow:

filefront
wrzuta

Bardzo prosze o opinie na temat tego update'a, chetnie poczytam - Fenix

//Edit 23:52 22.09
Proszę nie ściągać updatu do jutrzejszego wieczora. Omyłkowo została zuploadowana wersja próbna a nie finalna.
Przepraszamy wszystkich, którzy musieli się męczyc z betą.
//Edit 22:32 23.09
SuperUpdate Fenixa - najnowsza wersja, tym razem juz prawidlowa - stan na wrzesien 2008. Zachecamy do pobrania bo naprawde warto i nie ma w niej praktycznie bledow!"

//Edytowano 3 razy, ostatni raz 23.09.2008, 22:34

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.09.2008 23:00    #20
Zgadzam się z Brudasem. Nie po to coś ściągam, żeby czekać rok na efekty. W takim układzie wydawanie updatów w znakomitej większości przypadków mijałoby się z celem...

Zawartości jako takiej updatu Fenixa nie oceniam, bo go nie ściągam.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
22.09.2008 23:08    #21
Z dużej chmury mały deszcz, Gural chmury kurzy też, biały murzyn wiesz, mam na sobie duży dres...
Wiedziałem, że tak będzie... la la la..

M8_PL Sumienie Narodu

0
22.09.2008 23:24    #22
Robinho, Berbatov, Matusiak... to są te niższe i mniej ważne ligi, których autor nie zrobił. Drodzy userzy - Fenix i jego update to przykład najprostszej drogi do tego, żeby zbłaźnić się w oczach tysięcy użytkowników. Ale cóz, grunt, że chłopak ma samopoczucie, iż jego doświadczenie w updateowaniu jest największe, jest najlepszy i ogólnie the best. Pozazdrościć samopoczucia. Chciałbym być jednak przy tym, kiedy ktoś go sprowadzi na ziemię :D
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.09.2008 23:25    #23
Sejuu to ile masz w łapce, że masz duży dres ? ;D

a co do upa, to nie brudzę sobie dysku chłamem
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

M8_PL Sumienie Narodu

0
22.09.2008 23:37    #24
Jednakowoż jeśli nie zaśmiecasz dysku to nie śmieć mi tutaj... Zapytaj seja przez donos albo w komentarzach. Nie chce mi się wlepiać pomarańczy więc idź w pokoju :P To się tyczy każdej wypowiedzi niezwiązanej z tematem. Żeby nie było, że nie ostrzegałem. Krytykujcie, chwalcie ale tylko update Fenixa.

Podbijam: w prywatnej rozmowie z autorem wyszło na to, że wrzucił "starą bazę". Zdziwienie okazał niesamowite, kiedy mu powiedzialem o Matusiaku czy Berbatovie, pewien był, że są zrobione. Na moje oko jednak kolega teraz usiadzie i poprawi, a jutro wyda dobrą bazę. Wszak jednego update robi się na conajmniej 12 plikach, prawda?

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 22.09.2008 o godz. 23:53

dawidiuk1 Młody aktywista

0
22.09.2008 23:50    #25
Niestety muszę zmartwic wszystkich krytyków Fenixa ]:->
Fenix trochę spieprzył sprawę i zuploadował wersję beta swojego updatu - pomyliły mu się nazwy plików. Jutro dostaniecie wersję dopracowaną w 101%

M8_PL Sumienie Narodu

0
22.09.2008 23:56    #26
Autor informuje, że to baza z czerwca, poprawna będzie na wrzesień i w pełni aktualna.

A od siebie dodam, że może powinien pobrać bazę F&M, podbić CA i Pa swoim ulubionym drużynom i wydać pod nazwą super_hiper_ekstra_wyjątkowy_doświadczony_fenix_ i_jego_baza?

Za dużo w całej akcji przypadków, problemów i udziwnień. A F&M po prostu bazę zrobili i wydali. Ot tak. By grało się lepiej... ;)

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
0
23.09.2008 00:16    #27
Heh, można było się spodziewać takiego tłumaczenia, co za niefart, że wrzuciła się stara baza!

Seju Wybitny Literat

0
23.09.2008 01:26    #28
[quote=M8_PL]By grało się lepiej... ;)[/quote]
Widzę, że wpadł Ci tekst w ucho:D

Update słaby, co tu dużo mówić. Ale czy mogliśmy oczekiwać czegoś więcej? Do update potrzeba doświadczenia, sam niegdyś się w to bawiłem i wiem, że to jest znacznie trudniejsze niż się wydaje. No, również mi smutno, bo Fenix ma ostatnio cholernego pecha! A to o nim napisali, a tu dostaje bana, zaraz wrzuca przypadkiem złą bazę. Kurde, pomodlę się za Ciebie, bo pechowy jesteś :-) Nie łatwiej było powiedzieć, że poprawisz składy Fenixie pod nickiem dawidiuk?

Bunio Partyzant

0
23.09.2008 02:02    #29
tego updejta sciagac nie bede, wiec nie oceniam, ale tak chwalone przez Was dzielo Fudiego i Mesinho rowniez zawiera bledy. Spojrzalem tylko na moja ulubiona druzyne - Widzew - i od razu odechciało mi sie grac, tylko w tym klubie sa 4 dosc razace bledy. Szkoda.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.09.2008 o godz. 02:05

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution