filtrowane atrybuty

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.08.2009, 23:37    Pytanie
Mam do Was takie pytanko: Jeżeli prowadzę kadrę, wejdę w filtr, aby pokazało mi tylko bramkarzy i zrobię, żeby wyświetlone były tylko atrybuty bramkarskie, to będzie to pełne odzwierciedleni umiejętności bramkarzy w grze? Chodzi mi o to, czy, np. zliczając wszystkie atrybuty pokazane w tym oknie, to suma tych atrybutów wskaże mi, który bramkarz jest najlepszy, itd?
To samo oczywiście się tyczy obrońców, pomocników i napastników...

Z góry przepraszam za ewentualne złe nazewnictwo tego tematu...

obrazek do tematu

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 29.08.2009, 23:42

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2009 23:43    #1
Nie dokładnie, ponieważ w każdej pozycji ważne są inne atrybuty psychiczne i fizyczne. U bramkarza w psychicznych są to ustawianie się i przewidywanie, a np. u napastnika opanowanie i gra bez piłki, z kolei obrońcu potrzebna jest bardzo dobra koncentracja. U bramkarza ważna jest zwinność, u dobrego środkowego obrońcy siła, równowaga, u wysokiego napastnika to samo. Dlatego musisz brać pod uwagę ważne umiejętności dla każdej z pozycji :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
0
29.08.2009 23:47    #2
Są atrybuty ważne i ważniejsze - z kursu podstawowego Szkoły Taktyki możesz się dowiedzieć które są najważniejsze :]
lucasinho.blox.pl

patryk11 Przodownik pracy

0
29.08.2009 23:51    #3
Ale do defensywy i ofensywy są do włączenia inne atrybuty... A idzie utworzyć taki filtr, aby pokazało mi tylko te atrybuty, które ja chcę widzieć dla, np. wszystkich bramkarzy dla z listy krajowej?
A mógłby się ktoś wypowiedzieć, kto prowadzi/ł kadrę i powiedzieć w jaki sposób dokonywał powołań?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.08.2009 o godz. 23:52

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2009 23:52    #4
Nie da się :) Możesz w zakładce dostosuj zrobić np. najważniejsze atrybuty bramkarza od 15 itp.

Rafal9116 Partyzant

0
30.08.2009 01:13    #5
http://www.cmrev(...)ers.html

masz tutaj filtry z podziałem na każdą pozycję, możesz sobie wybrać poziom filtrowania ze względu na reprezentacje jaką prowadzisz

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.