Finanse klubu

exeter_city Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.01.2012, 15:08    Pytanie
Witam. Mam znowu kilka pytań:
1.GRam As Roma w fm 2012 , zdobyłem w 1 sezonie Puchar Włoch, LE, 3 miejsce w Serie A.
Czy można liczyć na jakieś pieniądze z tytułu ligowego jeszcze oprócz 2 mln za miejsce 3 które dostałem ? CZy tylko za LM są jakieś godziwe pieniądze ? Jestem nieprzyzwyczajony , bo w Angli dają o wiele więcej :P
Staram się zatrudniac z wolnych korzystać ze szkółki młodzieżowej no ale dziwię się czemu w realnym świecie Roma przeprowadza transfery w stylu Pjanic 9 mln, Oslvaldo 16 Stekelemburg, itp.
2. MAm 34 leniego Raula i jemu atrybuty nie spadają , det - 20 , prac- 14, natomiast Tottiemu det-15 ,praco-8 spadają co jakiś spory okres czasu. Czyli to zasada determinacji ?
3. Co się dzieje w sytuacji gdy mój klub ma długi, i popadnie w debet np. - 20 mln euro ? Wspomoże klub prezes czy raczej wyprzedaż zawodników ?

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 01.01.2012, 15:21

todol Partyzant

0
01.01.2012 15:33    #1
1. powinieneś dostać jeszcze za prawa telewizyjne
3. będzie albo dofinansowanie właściciela albo klub weźmie kredyt, wyprzedaż jest gdy jest naprawdę źle

Falcon Przodownik pracy

0
01.01.2012 15:43    #2
W przypadku długów może również objąć władze zarząd komisaryczny, a wtedy to będziesz miał lipę.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.01.2012 16:39    #3
Jeśli komputerowy klub ma komisarza, to jest lepsza wyprzedaż niż w Biedronce. Promocja goni promocję. A jeśli w naszym klubie, no to ciekawie też nie jest. Bo komisarz jest od zbicia długu. Dawno tego nie miałem, więc nie wiem czy można odrzucać niskie oferty.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

exeter_city Partyzant

0
01.01.2012 16:57    #4
Można też kupować ze spadkowiczów lub od City, tam jest taka konkurencja , ale tygodniówki chcą nieziemskie :P

Oskwar.89 Partyzant

0
02.01.2012 16:16    #5
Odnosząc się do pytania 1 to ciężko powiedzieć jak to do końca jest. W Anglii przed rozpoczęciem każdego sezonu dostaje się kasę, a gram Atletico Madryt aktualnie i nie przypominam sobie, żebym dostał jakieś pieniądze z tytułu praw do meczów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.