FM 11 - Puchar UEFA zamiast Ligi mistrzów

Miodek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.02.2013, 19:46    Pytanie
Witam.
Mam poważny problem z rozgrywką.
Zaraz przed meczem o superpuchar europy otrzymałem taką oto wiadomość:
http://www.ufast.eu/pics/3347351.JPG
Sęk w tym, że:
http://www.ufast.eu/pics/6951562.JPG
http://www.ufast.eu/pics/4254483.JPG
http://www.ufast.eu/pics/5399754.JPG
Mówiąc krótko - powinienem grać w lidze mistrzów.
Dodam jeszcze, że pare dni wczesniej (w grze) otrzymałem normalnie podsumowanie dnia pucharu mistrzów. Jeśli natomiast zignoruje tą widomość mam najzwyczajniej w świecie losowanie pucharu euro.
O co tutaj chodzi ?

mmm Młody aktywista

0
25.02.2013 20:12    #1
Jest jedna możliwość , może twoje rezerwy Ajax II wygrały puchar lub były drugie ?

Miodek Partyzant

0
25.02.2013 20:22    #2
Nie jest to w żaden sposób możliwe, bo po prostu nie grają w euro pucharach. W pucharze Holandii natomiast nigdy nie doszły dalej niż ćwierćfinał jeśli mnie pamięć nie myli.

Zaprezentowałem ten problem jakiś czas temu na oficjalnym forum SI gdzie nikt nie był w stanie mi pomóc.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.02.2013 o godz. 20:24

Miodek Partyzant

0
04.03.2013 20:08    #3
Cóż za przewrót w akcji! Postanowiłem jeszcze raz wczytać zapis i po prostu grać z nadzieją, że coś się odmieni. Co się okazało: 1 września otrzymałem kasę za LM i rozlosowane grupy! Sprawdziłem co tam się stało, że tak późno to wszystko. Okazało się, że były jakieś dziwne baraże do LM więc grupy nie mogły zostać rozlosowane. Dziwna sprawa pierwszy raz widzę coś takiego a gram nie od dziś. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że będę zmuszony grać zarówno w lidze Euro jak i w LM. Przynajmniej na to wygląda:
http://www.ufast(...)9wtf.JPG

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.03.2013 20:35    #4
Śpieszę z gratulacjami. Co do kasy za gre w grupie to zawsze tak jest ze trzeba poczekać az wylosuja grupy. Inaczej niz z pieniedzmi za transmisje w lidze- wtedy dostajesz kase jak grasz w TV. Nic tylko zbudowac dwie dobre jedenastki i podbić cala Europe.

Grasz na jakiś dodatkach? Bo to chyba ewenement na skale światową ;)

Miodek Partyzant

0
05.03.2013 14:19    #5
Nie chodziło mi o pieniądze bo tych mam wystarczająco ale chodziło o to, że nie wiedzieć czemu gra przydzieliła mnie do euroligi.
Na każdą pozycje mam po dwóch równorzędnych piłkarzy + rezerwy, które rok w rok wygrywają swoją ligę więc ze składem jako tako problemu być nie powinno.
Baza 11.3.0 bez jakichkolwiek dodatków.

seba1702 Młody aktywista

0
06.03.2013 13:57    #6
Jest to jakiś poważny błąd po stronie programu i nic z tym nie zrobisz. Osobiście uważam, że możesz mieć ciekawe doświadczenia w obecnym sezonie.

Jak myślicie co by było gdyby wygrał LM i LE? Jaki byłby Superpuchar rok później :)?
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

mmm Młody aktywista

0
06.03.2013 16:38    #7
Haha dobre pytanie , z chęcią nawet pobawił bym się takim savem i metodą S&L wygrał oba puchary :P

Miodek Partyzant

0
07.03.2013 00:31    #8
NA to pytanie odpowiedział już ktoś na oficlajnym forum, ale nie do końca rozumiem to zdanie.

[quote] Originally Posted by mixmkz
What if you win both, would you play yourself in the Euro super cup? lol
[/quote]
[quote]Nah, someone else with the same bug on an old version tried - they played the CL runner up again instead. I think the bug was pretty rare to start with and eradicated for FM12 or 13.[/quote]

Tak czy siak rozegrałem już po dwa mecze grupowe w obu turniejach, mam komplet punktów więc póki co jestem na najlepszej drodze by samemu się przekonać :P

seba1702 Młody aktywista

0
07.03.2013 00:54    #9
Jeszcze jedno mnie zastanawia. Wyobrażacie sobie współczynnik po wygraniu obu pucharów ponad 60 punktów w jednym sezonie :) makabra
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.