FM 11 Crash Dump

ManUtd11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.11.2010, 23:32    Pytanie
WITAM
Zakupiłem ostatnio znaną juz wszystkim najnowsza czesc FM czyli "11".
Jak sie okazalo po kilku meczach , objawil mi sie znany błąd (nie wiem jak to ująć)
a mianowice " Crash Dump" . i K**** C**** P**** mać .
Jak się tego pozbyc i czy to jest wina gry , czy moze mojego sprzetu ktory uwazam ze jest az nad to . Prosze o odpowiedz pozdrawiam (nie dałem screena poniewaz zapomniałem takowy wykonac , a ze gra .....) .

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.11.2010, 23:33

LuksonJLB Partyzant

0
21.11.2010 14:45    #20
nie wiem czy komuś pomoge, nie znam sie na tym zbytnio ale miałem to samo co wy i ja poprostu wszedłem w C:Documents and Settings[nazwa użytkownika]Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011 i skasowałem cały folder gdzie były te crash dumpsy... od tej pory problem zniknoł save działa i jest wszystko ok

blackluk Partyzant

0
06.12.2010 20:15    #21
Witam
Mam nagminne Crashe występują one tylko podczas meczu. save dział normalnie, po ponownym uruchomieniu gry kolejne dwa mecze idą oki, az następuje trzeci lub czwarty mecz z kolei i znów crash. Najbardziej wnerwia mnie ze występuje on wtedy gdy prowadzę kilkoma bramkami. Doradźcie coś proszę. Czy mogę jakoś sprawdzić w tych plikach crash z jakiego powodu to sie dzieje????

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.12.2010 o godz. 20:18

grabol Partyzant

0
12.12.2010 15:45    #22
panowie mam rozwiązanie problemu crash dumpa przynajmniej u mnie narazie pomaga wystarczy stworzyc nowy folder np.wczyt przeniesc tam stan gry z games i przy uruchamianiu gry zrobic wczytaj wybrac lokalizacje folderu tak jak standartowo c:/ .... i wczytac stan gry mi pomogło mam nadzieje wam też jesli tak dajcie znac na pw że skutecznie:)i u was:D

Fred38 Partyzant

0
13.12.2010 20:04    #23
czesc a jesli mam crash dumpa ale nie w tym samym momencie tylko tak mniej wiecej po 20min gry mi wyskakuje zawsze. to jęśli sformatuje dysk i wrzuce tego save to bedzie działac. co zrobic zeby nie było tego crash dumpa??!!

Cytrusek16 Partyzant

0
14.02.2011 16:23    #24
problem jest bardzo prosty i logiczny ;) wystarczy wejsc : C:Documents and SettingsaMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011 - tutaj znajduje sie dolder o nazwie crash dump wystarczy go usunac i ponownie odpalic Fefema ;] niestety problem pojawia sie z 3-6 razy w ciagu sezonu (bynajmniej u mnie ) . Lepsze kasowanie tego folderu niz inne cuda co tu wypisujecie ;)

bitoni Partyzant

0
14.02.2011 16:28    #25
mialem to samo w fm 07 zainstalowalem gre na 2 dysku i grala i smigala

ramired Partyzant

0
07.03.2011 16:52    #26
Witam
Mam problem z grą.Do dzisiaj wszystko super działało. Natomiast teraz za każdym razem gdy probuje po wczytaniu gry przejsc do meczu lub składów pojawia się ta sama informacja: not well-formed (invalid token) at line 1 of vievs-v1-team=sqad=vievs.xml

Natępnie komputer zrzuca pamięc albo zmienia się rozdzielczośc i gra się zaraz potem zawiesza. nie wiem co mam z tym zrobic. Czy ktoś wie co to oznacza i jakie jest rozwiązanie tego problemu?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
17.03.2011 10:01    #27
[quote=ramired]Witam
Mam problem z grą.Do dzisiaj wszystko super działało. Natomiast teraz za każdym razem gdy probuje po wczytaniu gry przejsc do meczu lub składów pojawia się ta sama informacja: not well-formed (invalid token) at line 1 of vievs-v1-team=sqad=vievs.xml

Natępnie komputer zrzuca pamięc albo zmienia się rozdzielczośc i gra się zaraz potem zawiesza. nie wiem co mam z tym zrobic. Czy ktoś wie co to oznacza i jakie jest rozwiązanie tego problemu?[/quote]

Mam identyczny problem.... Co robić?

matsuchocki Partyzant

0
17.04.2011 12:23    #28
Witam mam duzy problem, otoz gdy zaczynam nowa gre po zaladowaniu wyskakuje mi blad "no element found at line 1 of profil.xml" 3 razy klikne i gra działa....ale jak chce wyjsc z gry i zapisac to ok tez blad wyskakuje, gra sie zapisuje...ale zeby wczytac poźniej gre wyskakuje blad i nic juz nie moge zrobic...ktos wie jak pomoc?

davis1001 Partyzant

0
25.04.2011 10:54    #29
Witam, czytałem na oficjalnej stronie SI, że crash dump jest spowodowany niestabilnością karty graficznej. Nie wiem czy to prawda, bo u mnie z angielskim nie najlepiej ;). Wyczytałem również, że złe sterowniki to powodują, właśnie ściągam nowe sterowniki,może mi pomoże. Jak pomoże to dam znać :).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.04.2011 o godz. 10:54

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.