FM 12 Klub a reprezentacja(raporty problem)

Suitariw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2012, 18:40    Pytanie
Mam mały problem z którym mogę grać, ale trudno mi się do niego przyzwyczaić.
Otóż prowadzę klub(Chelsea) i dostałem propozycję prowadzenia reprezentacji(Argentyny). zawsze w lewym dolnym rogu na profilu zawodnika miałem raport na jego temat(rekomendację) tak chyba ma każdy.Problem jest taki,że po przejęciu reprezentacji(prowadzę i Chelsea i Argentynę jednocześnie na 1 menadżerze) w miejscu gdzie zawsze była rekomendacja(raport) teraz mam coś innego, natomiast rekomendacja jest tylko u graczy argentyńskich. Próbowałem ustawić tak aby u graczy argentyńskich w tym miejscu było co innego np. status zawodnika, ale to nic nie dawało. Zamieszczam zdjęcia, aby łatwiej było zrozumieć o co mi biega:
http://image(...)488.png/ tak ma być w klubie
http://image(...)121.png/ a tak jest
Jak widać tylko u argentyńskich zawodników mam opcję aby "wstawić' w to miejsce "Raport".
W żadnych ustawieniach nic nie zmianiałem, samo tak się zrobiło, natomiast jak zrezygnowałem dla próby z reprezentacji wszystko wróciło do normy i miałem w tym miejscu "raport".
A ja chcę prowadzić i klub i reprezentację i wszędzie mieć w tym miejscu "raport". da się to jakoś ogarnąć?

Suitariw Partyzant

0
30.01.2013 20:50    #1
Nikt się z tym nie spotkał??

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
31.01.2013 08:39    #2
Łatwiej byloy Ci sie zglosić z tym do SI.
Raczej nikt Ci nie pomoze z tym bledem ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution