Fm 2008 8.0.1--- Problemy:/:/:/

LLCoolC Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2007, 11:47    Pytanie
Witam. Mam oryginalnego Fm-a 2008 spatchowanego na wersje 8.0.1 i chcialem się was zapytac czy tylko ja dostrzegam ciągne kolosalne błędy w silniku meczowym czy wszyscy to widzą...
1.Gra obrony. Zdecydowanie poprawiona w stosunku do pierwowzoru ale nadar tandetna i baaardzo malo realna na dodatek nie odzwierciedla zadan przypisanych przez nas.Przykłady??Czemu obrońcy zamiast atakowac zawodnika z piłką obiegają go i raczej uciekają od niego zamiast odrazu probować odebrac mu piłke??To jest najbardziej denerwujace... nie wspominam juz o tym gdy obronca duzo szybszy od napastnika w pewnym momęcie gdy ma blizej do piłki po prostu zwalnia:lGra obrony nadal jest katastrofalna:/:/ i to boli...
2.Atak. Te błędy doprowadzają mnie do tego ze wchodze z fm-a i musze ochłonąc z 2 godziny zanim znow wejde do gry;]Np.Mając w ataku M.Owena i R.Palacio lub Amauriego mam w meczo ok 10 sytuacji sam na sam z czego nie wykorzystują zadnej sytuacji;l a przeciwnik na jedną sam na sam i strzela:/To jest masakra.. nie mowie juz o np sytuacjach przy dobitkach... jeszcze nie widzialem zeby np po rzucie roznym zawodnik w polu karnym trafil chociazby w bramke przy dobitce;l to jest masakra jakas panowie...Nie wspomne juz nawet o tym ze moje zalecenia grania rzutow roznych na dlugi supek nijak mają sie do sposobu ich rozgrywania... na 20 rz. roznych zaledwie 3 poszly na dlugi słupek... reszta szla na krotki słupek gdzie zawsze ktoś strzeli.... ale zawsze nie celnie... to prawidlowość i jeszcze nie widzialem zeby klub ktorym gram strzelil bramke z rzutu roznego granego na krotki słupek....:/:/jak dla mnie to wszystko to nadal wielka kaszana i mam nadzieje ze patch 8.0.2 to załatwi bo jakoś nie widze mozliwości prowadzenia zespołu jezeli oddaje czasami nawet do 30 strzalow na bramke;]a celne strzaly to ok 8;] Nie jestem nowicjuszem w dziedzinie managerow gralem we wszystkie począwszy od championship managera 3 i jeszcze zaden manager nie sprawil ze musialem kupić drugą taka samą gre bo płyta od pierwszej wyladowala na ścianie z nerwow:/:/:/Celem mojego wywodu jest sprawdzenie czy to tylko mnie nadal irytują te wszystkie błędy czy to norma przy tej wersji... Za odpowiedzi z góry dzięki;)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.12.2007 11:56    #1
W ostatnich dniach bylo takich tematow z 5... Niestety napisz maila do SI moze Ci odpowiedza.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
30.12.2007 11:57    #2
Kolejny gorzki żal. Zawsze ludzie zauważają błędy kiedy im nie idzie. Przykre. Jak zwyciężają to nie mają pretnesji o to, że strzelili gola przez jakiś bug czy coś tam. Radzę się pouczyć nowego FMa a nie tylko narzekać. Jest to gra jak najbardziej grywalna. Tego zdania będe bronił za wszelkę cenę.

1. Ja to widze inaczej. Może lepiej ustawiłem swoją defensywę.

2. Popracuj nad swoim zespołem a będzie lepiej.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

LLCoolC Partyzant

0
30.12.2007 12:04    #3
Drogi kolego pucku;]Nie gorzki zal tylko fakt;] Nie nie wciskaj mi kitow ze jak nie idzie to pisze a jak idzie to nie... bo gram newcastle utd jestem na 4 miejsu i jest znacznie ponad wymagania zarządku ok??;] Wcześniej gralem w lige polską 3 sezony, włoską 5 sezonów i francuską 4 sezony.. nie wypowiadam sie jako jakiś żółtodziub tylko jako ktos kto spędzil długie miesiace grając w te managery i ktory widzi roznice między urturnieniem w rozgrywce a jakimś zafajdanym błędem ktory nijak ma sie do realizmu... bron swojego zdania nie mam zamiaru go zmieniac... poza tym jestem ciekaw jak fanstastycznie ustawiles swoja defensywe skoro nie narzekasz?? moze 8 zawodnikow na swojej połowie i grasz w murarza z Łęcznej??;] Napisalem ten post nie po to zeby słuchac jakchś nadętych gości ktozy zaraz atakuja czyjes zdanie tylko zeby dowiedziec sie czy to powszechnie znane błędy i czy ludzie znaleźli na nie jakis sposob;] proste

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
30.12.2007 12:08    #4
Tak.... Na takim poziomie nie będe z Tobą dyskutował. Każda taktyka jeżeli jest zwycięska jest dobra więc dla Ciebie mogę być nawet murarzem nie z Łęcznej a z Oświęcimia.
Pozdrawiam.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.12.2007 12:09    #5
Zgadzam się z puckiem w 100% co do tego że gra jest fajnie zrobiona.Wkurzają mnie tylko częste błędy sędziow:/No i do tych krótkich słupków też sie można przyczepić.Chociaż kilka bramek już tak strzeliłem.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution