FM 2011

katalonczyk07 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.12.2010, 13:46    Pytanie
Witam,
Chciałbym sie dowiedziec,czy kupienie fm 2011 i zainstalowanie najnowszej latki/patcha spowoduje to,ze bedzie mozna pograc?Nie mam go jeszcze.Nie interesuja mnie opinie,ze duzo bugow itd,chce wiedziec czy "save" sie wczytuja i czy gra bedzie dzialac.
Pozdrawiam

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
20.12.2010 13:49    #1
Tak, po zainstalowaniu hotfixa, czyli łatki 11.2.1 działa to sprawnie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jaruone Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
20.12.2010 19:34    #2
Niepotrzebnie się martwisz - musiałeś nie doczytać o co chodziło z niedziałającymi sejwami.
Jak nie zacząłeś jeszcze gry - bo jej nie masz - to nie ma strachu - zaczynasz grę na najnowszym patchu i wszystko hula. Problem dotyczył sejwów zrobionych na łatce 11.1.
Jeśli zaczniesz grę na patchu 11.2 /11.2.1 - jak nie ściągnąłeś żadnego to ściągnij 11.2.1 jak Pucek Ci radzi - nie będzie ŻADNYCH problemów z sejwami.

BTW - grałem na 11.1 zainstalowałem 11.2 i wszystko hula. Problem dotyczył dodatku z polską drygą ligą.Nie jest to standard, że wszystkim wysypało sejwy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution