[quote="ndz"]jaqb: w poleceniach indywidualnych dla piłkarzy możesz wybrać z kim ma się wymieniać pozycjami, więc teoretycznie obrońca może i z napastnikiem wymieniać pozycją na boisku.
Im dłużej gram w tę betę, tym bardziej mi się podoba. Początkowy niesmak pewnie wynikał jednak ze zmian, których jest sporo. Rozgrywka idzie płynnie, gra się bardzo przyjemnie. Jedyne co, to faktycznie zapisywanie gry trwa o wiele dłużej niż w 14, ale to niewielka wada. Bugów większych nie wyłapałem. Czasami silnik meczowy jak się mecze na rozszerzonym trybie ogląda, to wariuje na początku (tj. jeżeli pokazywana akcja zaczyna się od pokazywania wybicia piłki przez bramkarza, to zaczyna on to fikołkiem albo jakimś innym dziwnym ruchem ciała).
Widziałem kilka ładnych piętek, kilka fajnych szczupaków. Ale też 2 razy piłka jakby zatrzymała mi się na linii bramkowej (technologia Goal Line by się przydała
) i bramkarz stał jak wryty - w tym czasie napastnik przeciwnika dobiegał i pakował piłkę do siatki wślizgiem lub szczupakiem[/quote]
No to w sumie o tym samym mówimy.
A co do FM'a ogólnie mam to samo wrażenie, troszkę mnie razi ten nowy interfejs, się odnaleźć nie mogę, ale powolutku już łapie.
Najnowsze posty