Strona

FM 2015 - wrażenia z bety

Makaronczterojaj... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.10.2014 11:08    #251
jak widzę kolejny pożyteczny idiota. Dotyczy oczywiście wcześniejszej wersji Wspaniałej Nowj Gry .Pan Gietz nie wytłumaczył mi jeszcze do tej pory, dlaczego rzuty karne mają skuteczność 99 procent .Dlaczego Japonia jest taką potęgą,a Brazylia takim szajsem. Nie wytłumaczył mi tez jak można po złapaniu piłki wychodzić z nią na rzut rożny. Nie wytłumaczył mi też dlaczego statystyki zależą od rozmów motywacyjnych. Ne wytłumaczył też wielu innych rzeczy ,które były przeze mnie tu poruszane.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2014 o godz. 11:15

romantico Partyzant

0
27.10.2014 11:16    #252
[quote="tim"][quote="drunk"]Czytam ten temat i nie widzę nic innego tylko same narzekania, hejt goniący kolejny hejt itd.[/quote]

To nie do końca tak. Większość wypowiedzi jest rozsądna, po prostu dwóch typków zamieszcza tutaj masę postów, startując chyba w prywatnym konkursie na najgłupszy zarzut wobec FM, i oni zaciemniają obraz całości. Trochę to wkurzające, choć z drugiej strony czytanie, jak są nagminnie ośmieszani przez Gietza, który spokojnie, merytorycznie i konkretnie tłumaczy im pewne rzeczy, bywa zabawne.[/quote]

Tim moja opinia jest podyktowana tym co wyłapię na forum SI. Mógłbym merytorycznie porozmawiać o FM15 gdybym ja miał - nie mam jej gdyż w moim odczuciu SI oszukało wielu graczy nie naprawiając mnóstwa błędów po wydaniu ostatniej łatki FM14 i deklarując ich poprawę w tym wydaniu. Nie ma jeszcze premiery, lecz tylko hipokryta i fanatyk FM'a liczy na to, że zgłoszone ( a jest ich mnóstwo) będzie naprawiona 7 listopada.
Liczę na to, iż siła przebicia Gietza jest na tyle silna w SI, że załatwi mi jakiś egzemplarz by dyskusja była bardziej konkretna bez konieczności późniejszego żalu nad zmarnowanymi pieniędzmi.
Tim jakbyś nie zauważył dużo pojawiających się tu komentarzy to nie tylko same pochlebstwa lecz pokazywanie błędów. Twórcy mieli potężną dawkę w postaci czasu by to wszystko poukładać - wychodzi tak jak co roku i nad tym ubolewam.
Nie wiem, kto czuje się ośmieszany - zapewniam Cię znawco klasyfikacji gier, że na pewno nie ja.
Pozdrawiam Cię słodziuchno Timku.

arvanis Partyzant

0
27.10.2014 11:23    #253
Ja bym tylko chciał, żeby ktoś mi napisał, czy istnieje w tej wersji możliwość sprawdzenia w trakcie gry, ile zarabiamy na pamiątkach związanych z konkretnym zawodnikiem? Czy może - tak jak wcześniej 0 przychodzi tylko raport po sezonie, że sprzedano tyle a tyle koszulek i 5 najbardziej sprzedajnych nazwisk?

0
27.10.2014 11:43    #254
Liczę na to, iż siła przebicia Gietza jest na tyle silna w SI, że załatwi mi jakiś egzemplarz by dyskusja była bardziej konkretna bez konieczności późniejszego żalu nad zmarnowanymi pieniędzmi.

Myślałem o tym samym. Z tym, ze moja propozycja jest taka, że za grę zwrócę 200.Oczywiście pod warunkiem,że gra będzie mnie satysfakcjonować. Że nie będe miał w sezonie w 8 lidze angielskiej kilku meczy Polska-Anglia,kilku Rumunia -Jugosławia no i paru Beyern-Manchester. oraz skuteczności pierwszego strzału na poziomie 80 %,i zajebistych bomb z 40 metrów przez gościa ze strzałem z dystansu "1"
Mecze Liverpool-AC Milan jakoś znikły,ale były i to cztery razy w sezonie. No i gwożdzia realizmu. Rewelacyjnych wyników przed sezonem i kaszany na początku. Powiem szczerze i po chłopsku. To po CHUJ grać te mecze jak one są potrzebne jak rybie rower.

Chłopaki wynależli genialny w swojej prostocie system testowania gry. Im trzeba płacić za to, ze testuje się im grę. GENIALNE

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 27.10.2014 o godz. 11:46

marivsh Partyzant

0
27.10.2014 11:51    #255
Czy jest, bądź będzie dostępna jasna domyślna skórka? Znacznie lepiej czuję się czytając tekst ciemny na jasnym tle, a obecny układ jest strasznie nieczytelny w mojej opinii. Dodatkowo zauważyłem, że zdjęcia (cut-out) są mniejsze niż to było w 2014, natomiast niektóre loga są poucinane od spodu. Bez zmian w kolorach atrybutów też się nie obejdzie.

Oczywiście nie są to rzeczy niezbędne do gry, ale może ma ktoś jakieś rozwiązanie na teraz, bo troszkę mnie te niedogodności irytują.

drunk Ekspert

Grupa: Ekspert
0
27.10.2014 12:24    #256
[quote="tim"]To nie do końca tak. Większość wypowiedzi jest rozsądna, po prostu dwóch typków zamieszcza tutaj masę postów, startując chyba w prywatnym konkursie na najgłupszy zarzut wobec FM, i oni zaciemniają obraz całości. Trochę to wkurzające, choć z drugiej strony czytanie, jak są nagminnie ośmieszani przez Gietza, który spokojnie, merytorycznie i konkretnie tłumaczy im pewne rzeczy, bywa zabawne.[/quote]

Chyba masz rację ponieważ większość tych najdziwniejszych pytań/problemów wywodziło się z postów tych samych osób. Ja Was zupełnie nie rozumiem, a z tego co wyczytałem żaden z Was nawet nie gra w tą BETE a ma najwięcej do powiedzienia (cóż za ironia losu). Nikt nie testuje tej gry za pieniądze. Wersja BETA jest bonusem dla osób, które zakupiły FMa przed premierą. Wystarczająco długo żyje na tym świecie by wiedzieć, że wersja BETA a gotowy produkt, to bardzo często dwie różne gry (oczywiście zdażają się wyjątki). Za fanatyka mnie raczej uznać nie można, bo jak pisałem gram w FMa z dużymi przerwami, a z niektórymi edycjami gry nie miałem w ogóle do czynienia i jakoś żyję, więc daruj sobie tego typu teksty. Naprawdę zachowajcie te opinie do momentu wydania pełnej gry.

bini Partyzant

0
27.10.2014 12:26    #257
Zabawne jak co niektórzy mają dużo czasu by całe dnie w internecie dissować grę komputerową.

0
27.10.2014 12:53    #258
nie wiem czy zabawne jest jeżdżenie na wózku inwalidzkim i pisanie na forach bo człowiek nie ma innej rozrywki.

torres Partyzant

0
27.10.2014 12:56    #259
A mi tam się podoba i większość błędów o których mowa nie zauważam i nie przeszkadzają mi w rozgrywcę.
Natomiast bardzo częste crashe są już uciążliwe, ale i na to jest sposób.

robal15 Młody aktywista

0
27.10.2014 12:59    #260
Patrzcie, jakie polecenie dodano: http://zapod(...)png.html
Dużo osób narzekało, że czegoś takiego nie można zrobić w fmie w poprzednich fma:p
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.