FM13 nie uruchamia się - błąd steam

gulchynsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.12.2012, 17:30    Pytanie
Witam, nie mogę uruchomić FMa na laptopie. Przy próbie włączenia przez steam pojawia się komunikat: "Nie udało się uruchomić aplikacji (aplikacja jest już uruchomiona)", mimo że gra nie była wcześniej uruchamiana. Kiedy próbuję włączyć grę przez skrót nie ma żadnej reakcji. Na PC gra uruchamia się bez problemów. W takim razie, czy jest możliwość włączenia tej samej gry na tym samym koncie steam, ale na innym komputerze? Może to przez to jest problem. Laptop nie ma problemów z wymaganiami gry, więc ta kwestia raczej odpada. Wielkie dzięki za pomoc.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.12.2012 22:31    #1
Spróbuj wejść w menedżer zadań CTRL+SHIFT+ESC i wyłączyć proces fm.exe.

soczo1 Partyzant

0
13.12.2012 07:40    #2
Ja mam tak, że jak klikam dwukrotnie na ikonkę FMa to muszę poczekać do 30sekund aż pojawi się ekran startowy. Jeśli w tym czasie ponownie spróbuję uruchomić grę to niestety pojawia się to co u Ciebie (gra jest uruchomiona - coś takiego). Więc spróbuj zamknąć w menedżerze zadań tak jak pisze kolega wyżej i odpal od nowa i chwilę poczekaj, pozdrawiam.

majkelini Partyzant

0
13.12.2012 18:47    #3
Mam ten sam problem co kolega u góry z tym że aplikacja jest już otwarta!! Proszę pomóżcie,kupisz orginalną gre i takie problemy ;/

gulchynsky Partyzant

0
13.12.2012 21:36    #4
Problem w tym, że gra nie jest faktycznie uruchomiona. W menadżerze zadań nie ma na liście FMa, zresztą nie może go być, bo komunikat o uruchomionej grze pojawia się mimo, że uruchamiam ją po raz pierwszy po włączeniu komputera.

majkelini Partyzant

0
14.12.2012 10:18    #5
Ja wczoraj poradziłem sobie dzieki tej stronce wszystko odinstalowałem razem z rejestrami jak tutaj poradzili dzisiaj już gram...
http://sourcesdk.pl/faq,inne,34.html chodź kosztowało mnie to 4godz walki przed lapkiem...mam nadzieję że reszcie też pomoże...

gulchynsky Partyzant

0
23.12.2012 12:42    #6
No niestety sposób majkeliniego nie działa - przynajmniej u mnie. Pousuwałem wszystko co się dało związanego z FM, łącznie z rejestrami. No ale po przeinstalowaniu gra dalej się nie uruchamia, a przy drugiej próbie wyskakuje komunikat, że gra jest już uruchomiona. Totalny brak pomysłu. Najpewniej coś z laptopem, bo na PC i innym lapku gra działa bez zarzutu, tylko na tym jednym jest problem, ale DirectX, Framework i reszta sterowników laptopa jest zainstalowana i zaktualizowana, więc nie mam pojęcia w czym jest problem.

moh Partyzant

0
26.12.2012 17:28    #7
Witam ja mam taki sam problem ale z grą Hitman Absolution(Rozgrzeszenie) tzn włanczam gre i po ok. 60-120 sek gra wywala do pulpitu i taka oto informacja yy... NIE UDAŁO SIĘ URUCHOMIĆ GRY(APLIKACJA JEST JUŻ URUCHOMIONA) jEŚLI możecie pomuc to bardzo prosze komp spełnia wymaganie . Gra w pełni orginalna kupiona w empiki z.o.o za 119zl. Prosze o pomoc.:):):):):)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution