FM13 się zawiesza podczas wybierania składów.

xxxBrowarekxxx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2012, 14:50    Pytanie
witam. mam taki problem - gdy nadchodzi rozgrywanie meczów np. LM w fazie grupowej i jest symulacja spotkań to strasznie tnie mi się myszka oraz jak mam muzykę włączoną to ją też przerywa. Również jak wybieram skład niemal co mecz przez jakieś 20 sekund zacina się myszka,a potem to przechodzi.
W tle nie mam nic włączone, na komputerze nie ma żadnych "robaków". Podobny problem miałem w FM12.
Komputer spełnia wymagania FM`a na pewno, chodzą mi płynnie takie gry jak battlefield 3, assasin creed 3 itd.
Nie wiem co to może być, proszę o pomoc.

Patryk96 Partyzant

0
24.11.2012 16:30    #1
Sorry że tutaj, ale nie wiem gdzie zapytać o ten problem. A więc tak, jak chcę załadować ostatnią rozgrywkę to ładuje się troche i wyskakuje mi Runtime Error i jest napisane takie coś ,,this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information''. O co w tym chodzi
? Pomóżcie

xxxBrowarekxxx Partyzant

0
25.11.2012 01:41    #2
wlasnie teraz patrze,a podczas tego zacinania w menadzerze zadan zuzycie procesora wynosi 98-99%.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.11.2012 o godz. 01:45

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.12.2012 20:41    #3
to normalne bo następuje przetwarzanie danych :)
usuń w trakcie grania IDMan'a foobar i AQQ. Powinno się szybciej przetwarzać :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.