Witam. Ostatnio nie sięgałem po fm-a jednak 17 mnie skusiła a i udzieliła się trochę tęsknota za tą grą i zaczełem grać Lechią Gdańsk. Niby wszystko ładnie pięknie, bo pierwszy w lidze po 14 kolejkach z przewagą już 7 pkt nad 2 Lechem pierwszy mecz w cwierćfinale PP na wyjeżdzie wygrany, jednak mam dość spory problem z finansami. Na początku gdy zaczęłem grę bilans ogólny wynosić coś około 2 mln euro, na ten moment jest to 564 tys euro, zarząd zmiejszył mi do 40% hajs z transferów z klubu dla mnie. Niby budzet płacowy ma jeszcze rezerwę jakąś, małą bo małą ale jednak, niby organizuje sparingi na wyjazdach, niby mam jeszcze chyba dwa albo trzy stanowiska scoutów i fizjoterapeutów puste, a jednak mimo wszystko ciągle leci w dół hajs.... Jak tak dalej pójdzie to do końca sezonu przez hajs nie doczekam w Lechii ;/ Jakieś porady, jakaś pomoc, co zrobić, jak zacząć zarabiać? Zapraszam do dyskusji i z góry dziękuje za każdy pomysł.
PS.Chciałem wstawić screeny zeby to lepiej zoobrazować ale nie mogę. Mam nadziaję że dobry dział.
PS.Chciałem wstawić screeny zeby to lepiej zoobrazować ale nie mogę. Mam nadziaję że dobry dział.
Najnowsze posty