FM2012 : problem z drugą częścią sezonu

zaremba12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.03.2013, 14:10    Pytanie
Mam problem z FM2012. Otóż prowadzę już drugi sezon z rzędu trzecioligowy niemiecki klub, który wg. opinii "biegłych" w grze, w sezonie nr 1 miał zająć okolice 7 miejsca (było 5 miejsce), natomiast w drugim sezonie był oceniany jako jeden z kandydatów do awansu (aktualnie 3 kolejki do końca, 4 miejsce).
Problem w tym, że zarówno w pierwszym sezonie, jak i w aktualnie rozgrywanym drugim sezonie powtarza się nastepująca sytuacja: Otóż pierwszą część sezonu rozgrywam w bardzo dobrym stylu, zajmując przed przerwą zimową w rozgrywkach pierwsze lub drugie miejsce z naprawdę bardzo dobrym dorobkiem punktowym oraz bramkowym.
Po wznowieniu sezonu (2 runda) idzie tragicznie, przegrywam nawet z takimi cieniasami, którzy są na samym dnie tabeli z raptem 2-3 meczami wygranymi w sezonie. Springi w przerwie między rundami miałem normalnie zorganizowane, tak jak i przed całym sezonem.
Nie mam bladego pojęcia o co biega i co robię nie tak, skoro działam dokładnie tak samo i w trakcie 1 jak i 2 rundy...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.03.2013 14:45    #1
Sproboj zwiększyc trening kondycji w przerwie zeby zalapali rytm, a w trakcie rozgrywek tych wiosennych przez jakiś miesiąc polecam zgranie-jesli pomoze to dograj na tym zgraniu albo zmien na ofensywne SFG (zawsze jakis gol po rogu/wolnym sie przyda ;)

Efekty nie bedą natychmiastowe ale jak masz pracowitych grajków moze Ci sie udac wreszcie awansować.

KRaven031 Partyzant

0
09.03.2013 14:47    #2
Zmęczeni zawodnicy? Za często podchodzą na totalnym luzie? Jakiś spadek formy? Też miałem podobny problem, ale do dziś nie wiem co bezpośrednio za to odpowiada. Może tak po prostu jest?
Just Raven.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.