[quote2=kleyo7][quote=rysa]Niestety FM jest grą wyjątkową, wyjątkową w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Kupując grę nigdy nie dostajesz gotowego produktu, jednym się tnie, innym wiesza, innym nie chce odpalić, a jak już się odpali do jest cholernie zabugowana, bez łatek nie ma co grać, a i tak po każdej znowu jest coś nie tak. Ogólnie to jest jakaś parodia żeby w 21 wieku tak lecieć w ch... z graczami...
[/quote]
Gadasz jak potłuczony. Mi FM zawsze działa dobrze i nigdy nie mam jakichś wielkich problemów z bugami. Jednak jak ktoś każdą porażkę tłumaczy bugiem itp. itd. to może mu się wydawać, że jest nadmiar bugów. To tylko wam się wydaje, że zrobienie takiej gry jest ot takie proste, a każdy znaleziony bug może być naprawiony w 5 minut. Kiedyś też wydawało mi się to łatwiejsze, ale ostatnio gdy widzę, jakie to wszystko skomplikowane to rozumiem twórców. Najbardziej mnie rozwala twierdzenie, że skoro planuja zrobić 3 patche to jest dużo bugów. Tymczasem SI podjęło decyzję o 3 patchach, jeszcze przed premierą.
E: Kleyo, kultura wypowiedzi to podstawa

. Kola.
[/quote2]
Nie gadam jak potłuczony bo taka jest prawda, i nie tłumacze porażek, idzie mi całkiem dobrze więc nie mam czego tłumaczyć, chodzi mi o to że płacąc za gre 100 zeta oczekuje dopracowanego produktu, od wydania każdej wersji mają rok na zrobienie nowej a i tak dostaje gre która bez patcha do grania raczej nadaje się średnio, zdaje też sobie sprawe że zrobienie gry jest trudne, ale człowieku oni chyba się na tym znają, w końcu troche doświadczenia mają, mają też ludzi od testów. Gdyby gra była dopracowana wystarczył by jeden patch z aktualizacją po okienku transferowym, więc 3 patche zapowiedziane czy nie norma nie są. Jak już pisałem wcześniej pomimo tych wad uwielbiam FM-a bo jest najlepszy, nie zmienia to faktu że często trzeba czekać na co najmniej dwa patche żeby grać normalnie.
Najnowsze posty