Football manager 2010 przestał działać

EvE Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.01.2011, 13:44    Pytanie
Witam wszystkich

Kupiłem sobie ostatnio FMa 2010. Otóż mój problem polega na tym iż nie mogę w niego zagrać Dlaczego? Gdyż pojawiają się błędy.

Instalacja przebiega normalnie (jednak nie mogę zainstalować gry przez steam gdyż program twierdzi że nie mam miejsca na dysku a w rzeczywistości tak nie jest dodam że steam jest zainstalowany na dysku D na którym jest ponad 600GB wolnego miejsca na C ok 30GB ale wracając do tematu) Gdy wybieram instalacje offline wydaje się że instalacja przebiega ok jednak na końcu instalacji dostaje komunikat:

"Instalacja produktu Football Manager 2010 została zakończona, ale wystąpiły błędy. Szczegółowe informacje znajdują się w pliku dziennika instalacji."

No ale jak to ja nie zwracam na to uwagi i próbuję uruchomić grę i co i nagle wyskakuje mi błąd:

"Program football manager 2010 10.0.0f80381 przestał działać"

Mam dwie możliwości wyszukać błędu w trybie online(ta opcja nic nie daje) lub zamknąć program (sami wiecie że to nie pomoże). No dobra ale ja się nie poddaję uruchamiam program ze zgodnością z Windows XP (service pack 3) z nadzieją że pomoże odpala się kontrola użytkownika konta i po chwili wyskakuje coś takiego:

"Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."

i za chwilkę znowu: "Program football manager 2010 10.0.0f80381 przestał działać"

Próbowałem też uruchomić program jak administrator ale też nie pomogło. Jestem bez radny proszę was o pomoc. Może ktoś spotkał się z podobnym błędem i znalazł rozwiązanie. Z niecierpliwością czekam na rozwiązanie problemu.

Aha mam windows 7 home premium.

Pozdrawiam

EvE Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2011 14:14    #1
Poradziłem sobie z tym problemem.

Przeinstalowałem steam'a i zainstalowałem grę przez steam i działa :)

Temat do zamknięcia

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution