Gdzie on powinien grać?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2008, 15:07    Pytanie
Tak jak w tytule, zastanawiam się na jakiej pozycji najlepiej by grał, a raczej na jaką pozycję ma najlepsze statystyki? Jest to raczej gracz stworzony;p bo ma wygenerowane zdjęcie, więc nie patrzcie u siebie na jakiej pozycji on gra ;p
Za odp z góry dzięki;)

Edit;
sorry za wielkość screen-a ale nie wiem dlaczego zawsze gdy jakiś zamieszczam to mi do takiej wielkości zmniejsza;/ dlaczego?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.06.2008, 15:09

Tzar Przodownik pracy

0
12.06.2008 18:54    #20
Więcej enterów, pierdutka, więcej ;P

88borek Partyzant

0
12.06.2008 20:25    #21
hehehe, chcialbym zobaczyc pilkarza o takich atrybutach na obecnych mistrzostwach europy w austrii i szwajcarii ;p

oj sorry, on jest argentynczykiem :P

pilkarz bóstwo, przypomina mi cardozo troszeczki

Palimpsest Młody aktywista

0
12.06.2008 20:32    #22
[quote=Tzar]Skoczność - 16: przeskoczy go każdy obrońca ze Skocznością 17 i wyżej, nietrudno o takich;
Równowaga - 9: łatwo go przewrócić, nawet bez faulowania.
Co nie oznacza, że się nie sprawdzi. Po prostu jak zobaczyłem:
"Jedyna właściwa pozycja",
to musiałem coś napisać.[/quote]
Tzar pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić,może i skoczność nie jest 20 ,ale spójrz na siłę i grę głową i co najważniejsze wzrost:190 cm(!!!!)jakby nie było to nie tylko skoczność decyduje o grze w powietrzu nie wiem czy jest wielu O Ś którzy mają te trzy atrybuty na poziomie wyższym od niego(pewnie paru się znajdzie ,ale to sama śmietanka futbolu)i są tak wysocy, i jeszcze wykańczanie 20 jakby nie patrzyć szalenie istotne dla odgrywającego..i poza tym gdyby patrzeć w ten sposób to nie nada się na żadną pozycję bo jednak nie ma wszystkich atrybutów na 20,ale nie ma piłkarzy idealnych..a on oprócz gry w powietrzu dużo widzi na boisku więc na odgrywającego będzie ok..chociaż fakt ,że odgrywający to może nie jest dla niego jedyna właściwa pozycja..ale jedna z najwłaściwszych:)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.06.2008 o godz. 20:43

@

Tzar Przodownik pracy

0
12.06.2008 20:51    #23
Z tego co widać, ten piłkarz ma już 22 lata. Łatwo sprawdzić w statystykach jak sobie radził do tej pory w powietrzu.
A w ogóle, to niepotrzebnie się tutaj spieramy i już Polska gra, więc spadam ;P

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.06.2008 00:31    #24
No to na początek http://img72(...)2zc8.jpg
a tu druga część http://img11(...)3cc4.jpg
Jak sam spojrzałem na PA =193 to mnie trochę zmartwiło ;p gdyż lepiej jak by było -9 lub -10 (chyba;p)

Wszystkim dzięki za pomoc ;p nie będę naciska ł"pomógł" bo to by za dużo zajęło gdyż musiał bym to chyba zrobić przy każdej osobie która się wypowiedziała;)

Tzar Przodownik pracy

0
13.06.2008 02:36    #25
Nie masz się czym martwić, PA 193 jest bardzo dobre (max to 200). Ujemne jest tylko w bazie danych i na starcie gra losuje dodatnie PA z pewnego przedziału. Tak więc w grze wszyscy mają dodatnie.
Widzę, że Wszechstronność jest na 55 (czyli "normalne" 11) - zacznij go szkolić na napastnika, jak zrobi się zielony, to możesz przesunąć na OP Ś. Potem już na zmianę, bo zdarza się, że "zapominają" pozycji.

[quote=gruchalbn]Wszystkim dzięki za pomoc ;p nie będę naciska ł"pomógł" bo to by za dużo zajęło gdyż musiał bym to chyba zrobić przy każdej osobie która się wypowiedziała;)
[/quote]Nie ma problemu, możesz nacisnąć tylko przy moim poście ;P [żart! żart! schowajcie te siekiery!]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.06.2008 o godz. 02:40

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.