Oczywiście że wielkość wybranej bazy danych i ilość lig ma znaczenie,im mniejsza baza i mniej lig tym mniej piłkarzy - dlatego większość tych talentów nie ma w Twojej grze...Sprawdź w "dodaj usuń ligi" w dolnym prawym rogu ilu masz wybranych w przybliżeniu piłkarzy bo ja mam "przybliżona liczba piłkarzy: 170 tysięcy" i mam te talenty,wszystkich nie sprawdzałem ale wyrywkowo którego bym nie szukał to znalazłem...Pozdrawiam
P.S.Jak chcesz wybrane talenty to możesz ewentualnie poszukać w jakim gra klubie i przy wyborze nowej gry zaznaczyć tą ligę w jakiej gra,dużą bazę,a najlepiej dużą i niestandardową,zaznaczyć np. że wszyscy piłkarze np. narodowości brazylijskiej maja być w grze i wtedy będziesz miał talenty brazylijskie z tej listy tak samo zrób co do innych narodowości i lig - w ten sposób znajdziesz te talenty.
Im większa baza i większa ilość opcji w bazie niestandardowej tym większa liczba piłkarzy ale też wyższe wymagania dla komputera i wolniejsza rozgrywka samej gry...wiec trzeba wybierać optymalną dla swojego komputera ilość piłkarzy i najlepiej nie przekraczać zalecanej liczby piłkarzy przy wyborze lig w prawym dolnym rogu ekranu.
// Edytowano 7 razy, ostatni raz 18.06.2014 o godz. 12:50
Najnowsze posty