Głupie straty piłki DCM...

patzach Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2008, 15:12    Pytanie
Mam pewnien problem z defensywnym środkowym pomocnikiem. A mianowicie gdy moja drużyna atakuje a on rozgrywa od tyłu to bawi się piłką i wtedy zawodnik drużyny przeciwnej podbiega do niego i bardzo łątwo mu ją odbiera i w wyniku tego często przeciwnicy bardzo groźnie kontratakują i czesto tak trace bramkę. Próbowałem już kilku pomocników i ciągle jest tak samo. Dodam że w ustawieniach indywidualnych nie ma włączonego przetrzymywania pilki. Da się coś z tym zrobić??

loc187 Partyzant

0
10.01.2008 21:21    #20
na forumcm ktoś fajnie opisał ten problem, oraz to jak go zniwelowac. w skrócie chodzi o to, że zawodnik "kręcący" się nie ma komu podać. wszyscy lecą do przodu, obrońcy są kryci i dm nie widzi nikogo do kogo może spokojnie zagrać.
zauważcie, że na początku często to się zdarza (nie tlyko dm ale i pś, czasm bocznym). potem jak drużyna się zgra już prawie nie ma takich zachowań. przynajmiej ja tak miałem.

Mirun23 Partyzant

0
11.01.2008 12:09    #21
zgadzam sie z opinia loc187. Pilkarz nie ma komu podac i stad takie zachowanie, gram Wisła i na poczatku gry czesto takie straty mialy miejsce. Zespól jest nie za bardzo zgrany a jak
jeszcze mamy ustawioną taktyke ofensywna i strzalki do przodu to czasem nie ma komu zgrac bo wszyscy biegna zajmowac pozycje. W późniejszych sezonach juz mniej spotyka sei takie zachowanie...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.