Gole z rzutów rożnych (ich brak)

alastor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.12.2007, 10:24    Pytanie
Chodzi mi o gole padające po rzutach rożnych. Otóż strzeliłem w tym sezonie około 15-20 goli właśnie po rzutach rożnych. Schemat: dośrodkowanie -> główka -> gol. ŻADEN z nich nie został zaliczony! Za każdym razem sędzia tłumaczy się faulem. Czy to jest bug czy moi zawodnicy są tak słabi że nie umieją bez faulu?

Cyslaw Partyzant

0
22.12.2007 20:35    #10
mi sie to zdarza bardzo często :/ gram borussią dortmund i przeważnie któryś z moich stoperów (Amedick, Brzenska lub Radoi) kończy dośrodkowanie strzałem i w 60 % przypadków właśnie odgwizdywany jest faul. no cóż...

LOBO1984 Partyzant

0
22.12.2007 20:35    #11
Deduś skoro strzeliłeś tylko jedną bramkę z główki to może masz za niskich zawodników i przegrywają walke w powietrzu z dryblasami :P
a u mnie to roznie bywa-20-25% roznych to bramka
i wrzucaja u mnie zawsze na zawodnika ktory stoi przy krotkim slupku

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.12.2007 21:47    #12
Gdzies czytalem, ze jest to bug ale latka go likwiduje... Chociaz w sumie u mnie jest podobnie. Rozny -> strzal -> bramka -> faul :( Moze znowu cos nie wypalilo SI? A moze tak maja tylko niektorzy?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.12.2007 00:34    #13
ja mam zwykle taką sytuację

piłka leci w pole karne
mój zawodnik bądź gracz z przeciwnego zespołu wybija piłkę poza pole karne
tam stoi już mój def.po który oddaje atomowy strzał na bramkę i wtedy są 2 opcje
a) piłka wpada do siatki
b) bramkarz wybija piłkę przed siebie a tam stoi mój kopacz który kieruje piłkę do siatki

:)

Użytkownik uznał post za pomocny

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

alastor Partyzant

0
23.12.2007 11:06    #14
K@rim: gole strzelało chyba z 6 różnych zawodników ;/

Jose Mourinho JR: mówisz o odbiorze ustawionym na agresywny?

Dobra spróbuję to z tym krótkim słupkiem i ta "metodę Gentlemana" :D zobaczymy czy się uda

K@rim Młody aktywista

0
23.12.2007 20:36    #15
A grasz na oryginalnej wersji czy masz wgranego patcha?? bo dowiedziałem sie że to jest BUG w oryginale ale łatka go eliminuje

Użytkownik uznał post za pomocny

bury1986 Partyzant

0
23.12.2007 21:33    #16
Gentleman ja robie tak samo ale sa koljene opcje : pilke wybijaja nie wport na def. pomcnika i kontra =). lub poprpstu pudlo naszego def.pomocnika, ale sam pomysl jest dobry bo w PSG strzelam tak duzo bramek. Do tego jednego dobrze grajacego glowa ustawiam na dlugi slupek, 2 dobrze grajacych jako napastnik, jakiegos niskiego przy bramkarzu, def.pomocnik przed pole karne. czasmi kogos dam na rozegranie albo na krotki slupek.
Rozne w pole karne. lub pole bramkowe, 1 tak a 2 tak zeby byla jakas zmiennosc. jak narazie sprawdza sie.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.12.2007 22:07    #17
u mnie w Nantes wymiata na def.po Osei a w ataku jarka :P
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Qcu Partyzant

0
23.12.2007 22:37    #18
A ja mam tak jak Dedus. Wiekszosc wrzutek leci na krotki slupek, tam moj napastnik zazwyczaj wygrywa walke o pilke i strzela przynajmniej 5 metrow od bramki. Najpierw doprowadzalo mnie to do szalu. Teraz po prostu wiem ze dla mnie rozny to strata pilki... albo dobry sposob na gre na czas :P

Deduś Partyzant

0
23.12.2007 23:20    #19
Masz racje Qcu to jest bardzo irytujące;/;/;/ Zazwyczaj dochodzą do sytuacji strzeleckich ci co na krótkim stoją ale tak jak mówiłem ładują tak że sie śmiać chce.A jak poleci piłka do któregoś gracza na środku to jak już strzeli gola to jest zawsze faul:( I jeszcze co zauważyłem to choć mam ustawione mieszane rzuty rożne to piłka leci tylko na krotki i na środek a wogole n długi.Napastnik stojący przy długim słupku jest przez cały sezon bezrobotny praktycznie;/ W fm 07 ten na długim co stał to w sezonie zawsze minimum 5 goli z rożnych a tu taki numer:(

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.