Gra bez steam?

Emeryt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2012, 18:20    Pytanie
Czy da się odpalić grę bez steama? Tzn chodzi mi o rozgrywkę offline na komputerze, jeżeli tak to prosiłbym o pomoc jak to zrobić. Na pudełku przeczytałem że tylko do instalacji potrzebny jest internet, a zawsze jak odpalam grę łączy mnie ze steamem. :/

szfedo Przodownik pracy

0
04.11.2012 23:07    #1
W głównym oknie Steam, klikasz na "Steam" w górnym lewym rogu i następnie "Go offline". Dzięki temu będziesz mógł odpalić FM-a bez dostępu do neta.

Emeryt Partyzant

0
05.11.2012 10:38    #2
Ok dzieki za pomoc.

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
27.02.2013 17:23    #3
Coś mnie dziś podkusiło i zmieniłem tryb offline na online. No i teraz mam taki problem, że nie mogę uruchomić ani gry, ani steam! Już setki razy klikam na ikonkę gry oraz ikonkę steam - i nic! Ktoś wie, dlaczego tak się dzieje i co się mogło stać?

mahdi Wróg ludu

0
27.02.2013 17:39    #4
Przeczytałem gdzieś, że trzeba sunąć z folderu Steam dwa pliki - AppUpdateStats.blob oraz ClientRegistry.blob i wtedy normalnie gra powinna odpalić. Usunąłem te pliki - i nadal nic! Ma ktoś jakiś pomysł?

undertheskin Partyzant

0
27.02.2013 20:54    #5
Też miałem podobne problemy kiedy jeszcze grałem w FM13. Przeszedłem w tryb online i później miałem problem z odpaleniem gry. Nie wiem czy usuwanie czegokolwiek to dobry pomysł. Trzeba po prostu połączyć się z netem i cierpliwie czekać, aż Steam się uruchomi, po czym przejść z powrotem w tryb offline. W międzyczasie Steam zaktualizuje Ci osiągnięcia w grze. Przynajmniej w moim przypadku tak było.

mahdi Wróg ludu

0
27.02.2013 21:16    #6
Odinstalowałem sam STEAM - zobaczymy, co będzie dalej...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.