Gra nie chce dalej iść

mateuszek77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.02.2013, 12:27    Pytanie
Witajcie,

Gra chodziła ładnie (gram od wersji beta), aż pewnego dnia (dokładnie 4 dni temu) spotkała mnie niemiła niespodzianka.
Klikam na przycisk "Kontynuuj" i czekam aż się wyniki przetworzą. Kółeczko przy przetwarzaniu się kręci - myślę "jest OK".
Próbuję wyjść z okna przetwarzania, ale nie mogę - kursor nie zmienia się w łapkę. Czekałem ok. godziny, nic się dalej nie działo.
Wyłączyłem grę, włączyłem od nowa i dalej to samo - kółeczko się kręci, gra się nie przetwarza - nie chce iść dalej.
Pomny wcześniejszych doświadczeń sprawdziłem spójność plików gry (wszystkie spójne), zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej, dźwiękowej i do płyty głównej. Ale problem nie zniknął.
Nie mam włączonego antywirusa, ani żadnego programu podobnego. Nie zdarzały mi się wcześniej takie sytuacje - gra zawsze była w miarę płynna. Gra aktualizuje się na bieżąco przez Steam.
Mam włączone w sumie 4 ligi :
- BBVA L1 + L2
- Angielska EKS + CH
- Włoska A + B
- Polska EKS + 1L

Dodam tylko, że pojawia się w "Procesach" w Menedżerze zadań "GameOverlayUI.exe".

Jeśli ktoś mógłby mi poradzić (a może nie tylko mi - ktoś może mieć podobny problem), co dalej robić - będę zobowiązany.

Pozdrawiam

Falcon Przodownik pracy

0
03.02.2013 12:44    #1
Spróbuj tego
Ustawienia steam -> w grze -> odhaczyć steam community in game
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

mateuszek77 Partyzant

0
03.02.2013 13:06    #2
Niestety, nic to nie dało.

Ale dzięki za próbę pomocy :)

sxz69 Młody aktywista

0
03.02.2013 13:36    #3
Spróbuj tego:

Usuń folder settings z:
Windows Vista / Windows 7:
Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2013 -> Settings

Jest ukryty więc musisz mieć ustawione, aby pokazywało te foldery.

Gra wróci do ustawień zaraz po instalacji. Może pomoże.

mateuszek77 Partyzant

0
03.02.2013 16:57    #4
[quote="sxz69"]Spróbuj tego:

Usuń folder settings z:
Computer -> Local Disk (C -> Users -> <username> -> AppData -> Roaming -> Sports Interactive -> Football Manager 2013 -> Settings

Gra wróci do ustawień zaraz po instalacji. Może pomoże.[/quote]

A nie rozdupcy się całkiem?

mateuszek77 Partyzant

0
03.02.2013 17:45    #5
[quote="sxz69"]Spróbuj tego:

Usuń folder settings z:

Gra wróci do ustawień zaraz po instalacji. Może pomoże.[/quote]

Niestety, nic to nie dało.

Ale dzięki za próbę pomocy :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution