Gra nie została zapisana...

Bartek-kibic Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.08.2008, 11:08    Pytanie
Witam, mam taki problem, otóż po roku gry (roku managerskim oczywiscie) chce zapisac gre i zapisuje, zapisuje i jak dojdzie do konca to pisze ze Gra nie została zapisana... wychodze z gry, wchodze z powrotem, klikam na wczytaj ostatnią zapisaną gre i rzeczywiście, odpala mi się miesiąc przed tym zapisem... ale jak wchodze przez wczytaj grę odpala mi się normalnie, tak jak zapisałem kilka minut temu... nie wiem czemu tak sie dzieje... czy ktos mial juz taki problem a jak tak to jak go rozwiazal? Piszcie...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.08.2008 11:47    #10
[quote=Bartek-kibic]Jak to terminarz zniknie? :/[/quote]
A tak rpopo ja tak miałem i pomógł mi dopiero windows i format od nowa a zadne reinstalki ci nie pomogą
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Bartek-kibic Partyzant

0
16.08.2008 11:54    #11
JackoBB co masz na mysli mowiac ze pomogl ci dopiero windows i format?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.08.2008 11:57    #12
Mam na myśli ,że czyszczenie rejestru ci nie pomoże.Musisz wgrać od nowa windows albo zrobić formata dysku ja zrobilem to i to.Ale tobie powinien wystarczyc format.Jak coś to ci to dogłębniej mogę na gg wyjaśnic 13415800.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.