Strona

gra polska ale nie do konca

kecup9- Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2007, 15:23    Pytanie
siema pewnie znowu pare osob powie ze mam nick podobny do pucka ale mam problem i nie wiem gdzie sie o niego zapytac a poniewarz nie znam lepszego miejsca to zaryzykuje i zapytam tutaj czy u was tez jest tyle rzeczy nie po polsku co na zdjeciach?

http://img33(...)jmf4.jpg
http://img10(...)gkq4.jpg

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2007 17:33    #80
Pytanie zostało zadane ok 2 godzin temu a już jest tyle odpowiedzi.Tylko że 90% nie na temat.Tak jak i mój teraz xD

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2007 17:48    #81
Wujku Przecinaku - nie mamy powodów żeby mu wierzyć. Jeżeli udowodni że ma oryginał, choćby przez pokazanie właściwości pliku fm.exe (jak mówił 9pucek-) to się od niego odczepimy. Narazie ma tylko sprzeczne zeznania i dziwne cuda w spolszczeniu.

Zduno_AG Partyzant

0
17.11.2007 17:53    #82
Pewnie najpierw miał pirata a pózniej zainstalował oryginał... mój kolega tak zrobił i działo mu się to samo...

Jeżeli miałeś pirata a masz orgyniał kecup to usuś pirata z rejestru i od nowa zainstaluj oryginał

Pozdro ;]

Magic Partyzant

Grupa: Ekspert
0
17.11.2007 18:23    #83
Nie będę prosił o "bastowanie" tylko przejdę do rzeczy. Kolegę pucka i jego nadgorliwość obserwujemy od dłuższego czasu. Postąpię zatem w myśl redakcyjnej maksymy - "nadgorliwość gorsza od faszyzmu".

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.