Gra przez internet.

Marcio13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2007, 17:50    Pytanie
Chciałbym zagrać z kolegą przez internet. Ja mam neostradę 512, a on internet z komórki. Płaci za to 30 gr za 1 mb. (Ja robie serwer, gramy na Hamachi). Ile by go kosztowała godzina gry?

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2007 18:08    #1
roznie bywa, zalezy jak pracuje internet(jak jest wydajny). rozumiem ze te 30 gr to za 1MB pobrany? jezeli tak to ciezko ustalic bo czasem musi pobrac wiecej danych a czasem mniej i nie wiadomo kiedy pobierze 1MB. np. ja mam net 1,5Mb/s i w ciagu 7 godzin wlaczonego kompa pobiera mi 40MB danych przy otwieraniu stron. fm chyba nie bierze duzo wiecej( a moze nawet mniej). niech twoj kolego wejdzie w panel sterowania->polaczenia sieciowe->kliknie prawym na ikonke lacza->wlasciwosci->i niech zaznaczy "pokaz ikone w obszarze powiadomien podczas polaczenia". potem zagrajcie przez np. 10 minut przez internet i niech on kliknie na 2 monitorki kolo godziny w dolnym pasku, tam bedzie napisane ile kB pobral wiec bedzie latwo obliczyc ile bedzie kosztowalo.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.