Witam, to mój 1 post na tym forum chodź przeglądam je już kilka miesięcy lecz dziś postanowiłem założyć konto na cmrev.
Mam problem z powodu lagów przez internet.
Mamy włączone ligi takie jak:
Npower League 1 i wyższe, Niemcy 1 liga, Hiszpania LIGA adalante i wyższe.
Baza danych jest średnia.
Mój kolega ma lagi na moim serwerze, musi czekać 5-10 sec. zanim mu się coś włączy i to uniemożliwia mu wyszukiwanie piłkarzy, dawanie kontraktów, rozwinięcie scautingu.
2 dni temu jeszcze jeden kolega dołączył do rozgrywki.
Gramy obecnie 3 sezon Premier League zespołami;
Birmingham, Newcastle, Blacburn.
Mam pytanie więc czy da się zniwelować te lagi? Proszę o każdą przydatną podpowiedź najlepiej w tym temacie by inni też mogli znać odpowiedź.
Dodam także, że jak dawałem NOWA GRA i wybierałem ligi to miałem wydajność 4 albo 4,5 gwiazdki. Tylko ja nie mam lagów nawet najmniejszych.
Microsoft Windows XP Professional
Wersja 2002
Z dodatkiem SP3
intel Core 2 Duo CPU
2.33GHz
2.33GHz, 2GB RAM
Rozszerzenie adresu fizycznego.
internet 1MB
Proszę o podanie mi powodów lagów bądź zadanie pytań mogących zniwelować te uciążliwe lagi bądź także optymalny sprzęt do rozgrywki.
Mam problem z powodu lagów przez internet.
Mamy włączone ligi takie jak:
Npower League 1 i wyższe, Niemcy 1 liga, Hiszpania LIGA adalante i wyższe.
Baza danych jest średnia.
Mój kolega ma lagi na moim serwerze, musi czekać 5-10 sec. zanim mu się coś włączy i to uniemożliwia mu wyszukiwanie piłkarzy, dawanie kontraktów, rozwinięcie scautingu.
2 dni temu jeszcze jeden kolega dołączył do rozgrywki.
Gramy obecnie 3 sezon Premier League zespołami;
Birmingham, Newcastle, Blacburn.
Mam pytanie więc czy da się zniwelować te lagi? Proszę o każdą przydatną podpowiedź najlepiej w tym temacie by inni też mogli znać odpowiedź.
Dodam także, że jak dawałem NOWA GRA i wybierałem ligi to miałem wydajność 4 albo 4,5 gwiazdki. Tylko ja nie mam lagów nawet najmniejszych.
Microsoft Windows XP Professional
Wersja 2002
Z dodatkiem SP3
intel Core 2 Duo CPU
2.33GHz
2.33GHz, 2GB RAM
Rozszerzenie adresu fizycznego.
internet 1MB
Proszę o podanie mi powodów lagów bądź zadanie pytań mogących zniwelować te uciążliwe lagi bądź także optymalny sprzęt do rozgrywki.
Najnowsze posty