Gra przez klucz elektroniczny

Rickyy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2010, 17:01    Pytanie
Witam. Posiada oryginalną oczywiście grę Football Manager 2010 (zakupiona w Media za ok 40 zł :D

Gra chodzi razem z płytą oryginalną, do gry był dołączony elektroniczny klucz produktu za pomocą którego przez STEAM można pobrać grę z netu i w nią sobie śmiało śmigać.

I teraz mam takie pytanie: chcę ten klucz dać komuś aby sobie zainstalował grę na swoim kompie. Czy na podstawie takiego klucza taką grę można pobierać przez STEAM'a wielokrotnie czy tylko raz i czy na tak pobranych grach można grać jednocześnie?

Nikt nie potrafi mi odpowiedzieć?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.10.2010, 14:44

bugi42 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.11.2010 22:51    #1
Steam zachowuje klucz i zapamiętuje użytkownika który go wprowadził, wtedy gra działa Ci bez płyty, ale nie możesz użyć klucza 2 razy.
...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution