Gra Repr Polski

dawidenko Proletariat

0
24.01.2006, 21:53    Pytanie
Nie wiem czy to kolejny bug czy poprostu ja nie potrafię grac ale...Zacznijmy tak,grałem w EMŚ dobrze wygrałem ostatnie 3 mecze z Austrią,Walią i Anglią(2-1) w towarzyskim z Włochami 1-0 i w towarzyskim z Tajwanem(powołałem piłkarzy tylko z Polskich klubów) wygrałem 2-0...Pojechałem na MŚ z nadzieją dojścia do cwiercfinału...Byłem w grupie z Portugalią,Paragwajem i Iranem...Przegrałem z Portugalią 0-1 z Iranemm 2-4 i zremisowałem z Paragwajem 0-0...Dobra rozumiem,mały wypadek przy pracy,ale nie w tym przypadku...Grałem już repr Polski 5 razy i zakażdym razem w EEMŚ szło mi tak dobrze,w towarzyskich również,a na MŚ przegrywałem wszystkie mecze...Powiedz ktoś czy spotkał się z tym samym...Dzięki za każdą odpowiedź...

del Proletariat

0
26.01.2006 22:12    #1
A ja grałem rep Polski w finałach mistrzostw świata 2006 przejmując rep. w marcu przed towarzyskim meczem z Holandią, i zdobyłem Polską tytuł pokonując Brazylie w finale 6-1!!! Franek 7 goli został królem strzelców. Choć przyznam szczerze że miałem kłopoty z wyjściem z grupy wygrywając z Paragwajem remisując z Iranem i przegrywając z Hiszpanią 2:4. Ale finał był boski, niesamowity.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.