Gra w sieci

nicram Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2010, 11:45    Pytanie
Witam, mam pewien problemik. Otóż, gram z w sieci z kolegą od wielu la. Obecnie jest szansa, że będziemy mogli pograć na jednym komputerze. Pytanie, czy istnieje możliwość, aby najpierw przejść na grę na jednym komputerze, a potem z powrotem wrócić do gry sieciowej? Jeżeli tak, to w jaki sposób?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
06.02.2010 12:54    #1
Wydaje mi się, że można to zrobić w ten sposób, że spotkacie się, włączycie FM'a i twój kumpel na twoim komputerze obejmie kontrolę swojego zespołu. Potem zapiszecie, on pójdzie do domu i jak znowu będziecie chcieli grać przez sieć, to on po raz kolejny obejmie kontrolę tylko już przez sieć. Myślę, że coś takiego jest możliwe, choć nie jestem pewien.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

maciekigood Młody aktywista

0
06.02.2010 13:35    #2
[quote=Bolson]Wydaje mi się, że można to zrobić w ten sposób, że spotkacie się, włączycie FM'a i twój kumpel na twoim komputerze obejmie kontrolę swojego zespołu. Potem zapiszecie, on pójdzie do domu i jak znowu będziecie chcieli grać przez sieć, to on po raz kolejny obejmie kontrolę tylko już przez sieć. Myślę, że coś takiego jest możliwe, choć nie jestem pewien. [/quote]
Nie sadzę, ażeby to przeszło.

nicram Partyzant

0
06.02.2010 15:12    #3
"Wydaje mi się, że można to zrobić w ten sposób, że spotkacie się, włączycie FM'a i twój kumpel na twoim komputerze obejmie kontrolę swojego zespołu. Potem zapiszecie, on pójdzie do domu i jak znowu będziecie chcieli grać przez sieć, to on po raz kolejny obejmie kontrolę tylko już przez sieć. Myślę, że coś takiego jest możliwe, choć nie jestem pewien."

Niestety ten wariant nic nie daje. Po próbie ponownego zładowania gry, nie ma już możliwości łączenia z graczem.

Guezmir Młody aktywista

0
06.02.2010 15:55    #4
hasła załóżcie na profilach i po problemie. niestety trzeba to zrobić na początku.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.