Gra zaczyna wyrzucać !!

BronekTS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2011, 00:16    Pytanie
Witam,

mam taki problem. Ponieważ spędziłem już troszkę nad grą i nie mogę tego tak odpuścić zgłaszam się z prośbą o pomoc do Was.

Jestem w grze już w 2014 roku. Wczoraj po zakończeniu normalnie zapisałem jak zwykle. Dziś wchodzę, gram,po jakimś czasie przy próbie kliknięcia na nazwisko piłkarza by przejść w jego profil - grę wyrzuca do Windowsa.

I tak w kółko. Próbowałem przeinstalować grę - nic to nie dało. Co ciekawe, miałem save z wczoraj na którym się to dzieje i miałem również automatyczny save z 1 lutego - na nim dzieje się to samo :/

Proszę pomóżcie co można z tym zrobić? Da się uratować tą grę czy przepadło ?

zaskroniec Partyzant

0
16.02.2011 01:31    #1
Crash dumps?
Masz aktualną łatkę? używałeś FMRTE? Masz oryginalną wersję?

rodem Młody aktywista

0
16.02.2011 07:28    #2
Ostatnio był podobny temat: http://www.cmrev(...)xml.html
Zastosuj się do odpowiedzi #3

Użytkownik uznał post za pomocny

BronekTS Partyzant

0
16.02.2011 09:16    #3
Co do odpowiedzi zaskrońca - Nie mam żadnej łatwki, co to jest FMRTE nawet nie wiem. Niestety odpowiedź numer 2 - rodem - również mi nie pomogła. Nie wiem czy to jest zależne od systemu - mam Vistę ale cały czas wyskakuje mi po wpisaniu tego co tam jest podane komunikat że wpisany adres jest nieprawidłowy. Sprawdzałem kilka razy, wpisuje tak jak tam jest.

Pomózcie coś bo naprawdę szkoda mi tego save. Jestem raczej laikiem w kwestii innych możliwości FM2011 niż grywalna rozrywka ze swoim ulubionym klubem, dlatego proszę o jakąś pomoc i wyjaśnienie krok po kroku jakie działania mogę podjąc by uratować mojego save'a.

BronekTS Partyzant

0
16.02.2011 09:21    #4
Mój błąd - okazało się że źle wpisywałem ten tekst " --reset_preferences " - bez spacji ;) Głupek ze mnie. Dobra - wielkie dzięki dla użytkownika rodem - leci do Ciebie punkcik za Pomoc! Pozdrawiam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.