Historia zawodnika a czas do zdobycia 2 obywatelstwa

Holla_raper Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2009, 13:35    Pytanie
Czy jest opcja żeby np stworzyć nowego gracza który powiedzmy zostanie tak zrobiony że na starcie gry będzie potrzebował powiedzmy roku do zdobycia hiszpańskiego obywatelstwa ??
Próbowałem takie coś wykonać że w histori gracza dałem że 3 sezony pod rząd grał w hiszpańskim klubie itp ale i tak ma wpisane że 0 dni upłyneło do zdobycia obywatelstwa
Natomiast gracze którzy są już w bazie normalnie mają dni liczone (taki Eidur Gudjohnsen czy inni)
Albo może to się jakoś inaczej robi?
Pozdrawiam

TK93 Partyzant

0
02.08.2009 13:38    #1
W edytorze (przynajmniej w tym dołączonym do gry) można skrócić czas oczekiwania na obywatelstwo, ale wtedy dotyczy to wszystkich zawodników.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2009 o godz. 13:38

Holla_raper Młody aktywista

0
02.08.2009 13:39    #2
No właśnie a mi chodzi żeby on na starcie już miał np że spędził 1200dni w Hiszpanii.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution