Hokejowe wyniki - taktyka czy łatka 802

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.04.2008, 12:53    Pytanie
jak w temacie. nie potrafię ocenić, bo tak konkretnie to zacząłem grać dopiero na tej łatce. wyniki 5:4, 6:4, 7:3, 7:1 to tylko niektóre przykłady (4:3 to już normalka). taktyka nie jest jakaś superofensywna:
obrona - środek cofnięty, boki z rajdami i rajdami z piłką na często
pomoc - wszyscy rajdy i rajdy z pilką na często, strzałki skrzydłowi na połowe
atak - a jakie to ma znaczenie :P
ogólna taxa - normal (napastnicy atak, skrzydłowi atak a środek obrony defensywnie)
gram szeroko, długimi podaniami a sposób rozgrywania mieszany
więc taktyka czy specyfika łatki 802? :)

Tomash Partyzant

0
16.04.2008 22:42    #20
Hokejowe wyniki to raczej wina latki 8.02. Ostatnio grając Śląskiem W. przytrafil mi sie wynik 6:6 na własnym boisku z cieniutkim Piastem. Wina taktyki raczej znikoma bo poprzednio zwyciężyłem na wyjeździe z Polonią W. używając jej właśnie.

omega Młody aktywista

0
16.04.2008 23:06    #21
to o czym piszecie swiadczy raczej za tym co mowie:
grosik piszesz ze nie potrzebujesz instrukcji hahah i tyle na ten temat kazdy FM sie od siebie rożni w kazdym sa jakies nowosci taktyczne a nawet jesli jest to samo to zmienia sie silnik gry... czyli taktyka z o7 moze byc kompletna porazka na 08
Siedziu to o czym piszesz to chyba normalne grasz tym samym skladem ta sama taktyka wiec dalej masz lipe z taktyka stad 13 straconych bramek kompletnie nie wiem o co ci chodzi^^
Tomash no jesli uzywasz dokladnie tej samej taktyki na dwoch przeciwnikow grajacych zupelnie inaczej to dla mnie oznacza to ze Twoja taktyka jest dobra na przeciwnika grajacego jak slask ale juz sie nie sprawdza z piastem
Dalej zadaje pytanie wielcy taktycy dlaczego u mnie czegos takiego nie ma? Czyzby jako jeden z nielicznych nie mial tego buga na patchu 02:D?

Tomash Partyzant

0
16.04.2008 23:10    #22
He he nie chodzi mi o rozpaczanie bo i tak wygrałem II ligę ale raczej wynik 6:6 jest mało prawdopodobny(dawno nie widziałem czegoś takiego w lidze polskiej i prawdopodobnie nie zobaczę ) :P

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.04.2008 o godz. 23:11

Destro Młody aktywista

0
17.04.2008 00:56    #23
Omega przestan sie zachowywac tak, jakbys wszystkie rozumy pozjadal... I zacznij stosowac jakas interpunkcje, bo ciezko czytac te twoje wypociny.

Jak zapewne zauwazyles wyniki hokejowe zdarzaja sie nie tylko graczom, ale rowniez w meczach PC vs PC, wiec to tez wytlumaczysz zla taksa?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2008 o godz. 00:58

omega Młody aktywista

0
17.04.2008 06:52    #24
jesli rozmowa jest na niskim poziomie nie warto nawet kropek stawiac
Ne wiem o czym mowisz gdyz u mnie nie ma wynikow hokejowych. Ale fajnie mam najlepszego FM z patchem w Polsce^^

Sledziu Partyzant

0
17.04.2008 07:18    #25
Ta, cały jesteś najlepszy.
Czytaj ze zrozumieniem albo się nie wypowiadaj. Chodzi mi o jeden jedyny mecz z Fulham, który wygrałem 1:0, a po wgraniu łatki, ile razy bym nie próbował zawsze pada kilkanaście bramek. Tą różnicę widać już po jednym meczu i już nie raz na suflerze były podobne tematy.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.04.2008 09:58    #26
Widzisz! Omega wiele osób ma taki problem dlaczego ty nie masz? Nie wiem.Tylko się ciesz

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
17.04.2008 10:01    #27
A po drugie Glosik nie grosik . I wiem o tym że sie różnią ale tam tego problemu NIE było

omega Młody aktywista

0
17.04.2008 14:14    #28
to nawet glosik ci napisal ze latka zmienila silnik meczowy przeciez jak byl 01 to tacy jak ty tez plakali bo przegrywali wiec skoro nie umiesz sie dostosowac do gry to nie graj i tyle... widac dla ciebie 02 jest o poziom trudniejsza
ale dalej do ciebie ponowie pytanie czemu u mnie jest ok;]? wiem za trudne pytanie:)
glosik wiele osob ma taki problem jak wy bo macie kiepskie taktyki;] Tzn moze dobre bo wygrywacie ale ja wole wygrac 1:0 niz 5:4;]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.04.2008 o godz. 14:18

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
17.04.2008 14:21    #29
[quote=Sledziu]Ta, cały jesteś najlepszy.
Czytaj ze zrozumieniem albo się nie wypowiadaj. Chodzi mi o jeden jedyny mecz z Fulham, który wygrałem 1:0, a po wgraniu łatki, ile razy bym nie próbował zawsze pada kilkanaście bramek. Tą różnicę widać już po jednym meczu i już nie raz na suflerze były podobne tematy.[/quote]

Twierdzisz, że na 8.0.2 nie da się osiągnąć Fulham wyniku 1:0?

Wersja 8.0.2 jest może bardziej bramkostrzelna ale przy użyciu odpowiedniej taktyki można zniwelować ową bramkostrzelność. Myślę, że to jednak bardziej przyczyna taktyki, iż można mieć doczynienia z dzwinymi wynikami ale zmiany wprowadzone do łatki 8.0.2 także odgrywają pewną rolę. Prawda jest gdzieś po środku. Na pewno więcej bramek pada po stałych fragmentach ale to także odpowiednio dobraną taktyką można zniwelować, trzeba tylko trochę posiedzieć, dopasować ustawienia przy kornerach, wolnych do danego gracza, czasem także do rywala i to zjawisko można także trochę zniwelować.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.