ile wybrać lig??

nera1989 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.07.2008, 14:28    Pytanie
Ostatnio po upływie 4 i pół sezonu padł mi save nad czym gorąco ubolewam... miałem wybrane 13 lig i 2 dodatkowe państwa oraz małą bazę danych. Ile lig wybrać bym pograł trochę dłużej np tak jak nie którzy z Was np po 10/15 sezonów??
Mój komp to procesor:2,2Ghz RAM DDR 768 MB (ale nie długo wzrośnie do 2,5 GB, ponieważ zamówiłem na allegro 2GB RAM i czekam na przesyłkę więc załóżmy ze mam 2.5 GB)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.08.2008 19:35    #20
[quote=defender_74]a ja mam takie pytanie: czy jak wybieracie dodatkowe państwa to wybieracie też państwa tych lig, które wybraliście...?? xD[/quote]

Ja jak biorę np. ligę: Argentyńską Angielską Hiszpańską Niemiecką Holenderską (a najczęściej takie wybieram :P ) to wtedy do tych lig wybieram jeszcze graczy z tych państw. Aha i dodaję także do tego graczy z Brazylii :D Bo tam są całe rzesze talencików (ale trzeba pamiętać że nie można z Brazylii kupować graczy poniżej 18 roku życia)
Ale to wszystko zależy czy chcesz co kilka sezonów zmieniać klub i przechodzić do innej ligi czy być lojalny wobec jednego pracodawcy :)

nera1989 wybierz sobie np 5 lig z 5 krajów oraz graczy z tych krajów które wybrałeś i dużą bazę danych i powinieneś spokojnie pograć te 10-15 sezonów :) a jeśli się okaże że komp ci będzie za długo wczytywał, to wtedy skorzystaj z programiku o wdzięcznej nazwie: "Fm Save Cleaner" :D

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.08.2008 o godz. 19:40

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.