Ilość lig = grywalność

tejdzik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.07.2009, 00:45    Pytanie
otóż postanowiłem ustawić wszystkie dostepne ligi w europie na dużej bazie danych. Czy kiedykolwiek ktos próbował? Kompa mam takiego: 2x2,2ghz, 4gb ramu i karte radeon 3470 hd. Próbował ktoś kiedys?

Delle_Alpi Partyzant

0
06.07.2009 00:54    #1
Dam sobie rękę i dwie nogi uciąć że będzie strrrrrrrasznie zamulać, same ładowanie na samym początku będzie trwać dobre kilkanaście minut. Zresztą spróbuj sam i się przekonaj.

laxitek Partyzant

0
06.07.2009 01:07    #2
[quote=tejdzik]otóż postanowiłem ustawić wszystkie dostepne ligi w europie na dużej bazie danych. Czy kiedykolwiek ktos próbował? Kompa mam takiego: 2x2,2ghz, 4gb ramu i karte radeon 3470 hd. Próbował ktoś kiedys?[/quote]

Tylko dla sprawdzenia i nie dotrwałem nawet do pierwszego sparingu. Nie warto! Co prawda mój komputer jest cokolwiek gorszy, ale nie sądzę żeby nawet cztery razy mniej czekania niż u mnie kogoś zadowalało

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2009 11:41    #3
Ja tak gralem bo mam podobny komputer do twojego, tylko, ze troszke lepszy procesor. Powiem tak, ja zawsze ustawiam wiekszosc lig europejskich, tylko, ze te najlepsze ligi ustawiam jako grywalne(np. Liga Angielska-5 lig), a ligi takie jak np. Słowenii ustawiam na podglad, bo wiem, ze raczej napewno tam nie bede gral. Takie rozwiazanie daje ci realistyczna rozgrywke bo wszystkie ligi sa z tabelami, wynikami, dochodzi w nich do bardziej realistycznych transferow, ale tez komputer nie jest tak bardzo obciazony.

Adrim Młody aktywista

0
06.07.2009 11:57    #4
Ja tak robiłem na początku przygody z serią, ale to był CM 01/02 i nawet szybko mi chodziła gra. Tylko samo jej tworzenie było bardzo dłuuuugie. Reasumując-Wszystkie ligi na dużej bazie :tak ,ale tylko na starych wersjach. Odkąd CM jest FMem to już odradzam takie coś

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.07.2009 o godz. 11:58

tejdzik Partyzant

0
06.07.2009 13:28    #5
40 min czekania na wgranie całej bazy. Po wczytaniu gra chodziła nie najgorzej jednak kiedy nadszedł dzień otwarcia okienka transferowego darowałem sobie, kolejne pól godziny... Zacząłem grę od nowa na 30 ligach z 16 państw czyli o połowę mniej. Chodzi dużo płynniej i nie mam zastrzeżeń. Zobaczę jak będzie po paru sezonach:)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.