Ilosc lig adekwatnych do komputera ?

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2010, 19:37    Pytanie
Witam ! Powiem szczerze, ze znudzila mi sie gra Red Devil, jakos tak nie ciagnie mnie to, jakby za malo wyzwan, wiec postanowilem zaczac nowa gre i bezrobotnym. I tu pojawia sie pytanie, ile wybrac lig ? Aby zaczac bezrobotnym, bylo by dobrze przynajmniej Bundeslige, Premier League, Ekstraklase i Lique 1. Ale grajac na sredniej bazie danych ( mala wykluczam ) po zaznaczeniu 2 lig, wydajnosc komputera wynosi Pol gwiazdki.

Mam Procesor 2,00 GHz 1GB RAMu no i duzo wolnego miejsca na dysku jesli to cos ma za znaczenie...

I pytanie, ile Wy macie wybranych lig i ile wskazuje wydajnosc komputera ? No i czy nie muli gra. Pozdrawiam.

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.03.2010 19:39    #1
nie patrz na to, to jakoś dziwacznie się liczy. Ja mam procka 2,4, ramu 2, i wydajnośc gry mam jeden gwizdek na średniej bazie i 6 ligach, a na dużej z 12 ligami już pół...

nie zmienia to faktu, że zacząłem na dużej bazie, 18 lig, i zapierdziela niemiłosiernie :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
0
28.03.2010 19:41    #2
Ja mam procesor 4,4 i ramu 2 GB i wydajności wynosi pół gwiazdki przy dziesięciu ligach na średniej bazie danych. Na szybkość gry nie narzekam :)

Nie zważaj uwagi na te gwiazdki, mało prawdy one mówią :)

N-Dubz Partyzant

0
28.03.2010 19:44    #3
No to zaczynam zabawe, dzieki ;)

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.03.2010 19:44    #4
Anglia - League Two
Austria- Erste Liga
Belgia- III Klasse
Francja- National
Niemcy- Zweite Bundesliga
Polska- Unibet I Liga
Szkocja- Division Three
Szwajcaria- Challenge League

Wszystkie grywalne, wydajność półtora gwiazdki przy włączonym winampie, operze, gg i paru innych "spowalniaczach". Jeśli nie chce ci się liczyć tych lig to powiem że 22 ligi z 8 krajów.

Mój komputer też nie jest raczej mocny- 2,20 GGz (2 CPU's), 2048 RAM, mało miejsce na dysku C, za to w cholerę na D.

Popróbuj wszystko powyłączać, powinno coś Ci wzrosnąć:-)

Edyta dobrze mówi- duża baza danych.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2010 o godz. 19:45

#TeamTyniec

N-Dubz Partyzant

0
28.03.2010 20:29    #5
no niestety u mnie dupa, gg off i inne programy i gralem na 4 ligach z 4 krajach i albo po 2minutach gra stanela, to zaciela sie tuz na starcie, ogranicze sie do MU jednak :)

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.03.2010 21:06    #6
odezwij się na gg, to postaram się pomóc
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Spinx Młody aktywista

0
11.05.2010 18:00    #7
Siema , żeby nie zaśmiecać forum nowymi tematami, to napiszę tutaj.

Sytuacja wygląda tak:

Zależy mi na tym, żeby mieć większość zawodników, ale kiedy zaznaczam wszystkich z Europy i Afryki to podczas rozgrywki wyskakuje Crush Dumps. Moje pytanie brzmi następująco: Lepiej załadować dużo lig grywalnych, czy lepiej wybrać dwie ligi które mnie interesują + wszyscy zawodnicy z Europy, Afryki itp?

Dodam, że mój sprzęt powinien dać sobie z tym radę;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.