Ilość załadowanych lig, a moc komputera

Tenorio Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.09.2007, 21:38    Pytanie
Ile sądzicie można załadować krajów i lig aktywnych przy procesorze 1600 MHz i 768 RAM, aby gra chodziła płynnie?
Albo ile wy macie lig aktywnych i przy jakich komputerach?

MarcusGrall Partyzant

0
24.09.2007 03:11    #10
Pentium D 2x2.8Ghz (windows XP 64bit) 2x512 ram ddr2 533 MHz dual

Ligi:

Angielska
Argentyńska
Brazylijska
Belgijska
Szkocka
Francuska
Niemiecka
Hiszpańska
Włoska
Ukraińska
Portugalska
Polska
Norweska
Szwedzka
Duńska
Finlandzka
Irlandzka
PółnocnoIrlandzka
Walijska
Czeska

Duża baza danych. Około 40 krajów wybranych jako dodatkowe, i smiga dobrze, czasem muli, ale to dlatego że gram 10 sezon z rzędu.

A odnośnie Twojego komputera, to w fm2006 miałem taki sam komputer i grałem 9 ligami i 10 krajami dodatkowymi i wszystko płynnie śmigało.
Pozdrawiam.

Użytkownik uznał post za pomocny

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
24.09.2007 15:10    #11
Ja ostatnio zrobilem eksperyment - wlaczylem WSZYSTKIE ligi dostepne w grze (2GB RAM 800 Dual Channel/Core2Duo 1,8) i musze powiedziec ze dzialalo dobrze tylko troszke sie czeka :) W FM08 wybieram wszytsko ;)

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.09.2007 15:24    #12
Tenorio mam minimalnie lepszego kompa od twojego i gram na 10 lig i 7 sezon chodzi plynnie tylko save sa coraz dluuzsze :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.