Ingerencja prezesa w nowym FMie

pablos_jaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.11.2007, 17:13    Pytanie
O ile w FM07 ingerencja prezesa w transfery była znośna o tyle teraz to przesada ja mam koniec lutego a prezes już opchnał 4 kluczowych zawodników! (Łatka->Boavista , Nawotczyński-> Maccabi , Wasiluk i Napierała -> Korona) Czy u was prezes też odwala takie maniany? I jakie macie na to rady

Olchu Młody aktywista

0
21.11.2007 21:40    #10
ja mialem posrana sytuacje grając Wisłą i nie zgodze sie ze sposobem podbijania oferty.Dostalem kupe smiesznych ofert po Aaritalo w ok.1.5 miliona euro.podbiłem do 15 milionów (nie miałem i tak zamiaru sie go pozbywac,a w razie czego 15 baniek piechota nie chodzi).zaproponowali mi lekko ponad 2 mln,których nie moglem odrzucic.Sprzedałem Brozka do Scunthorpe za 7 mln Euro,Dudke gdzies do Belgi za 5 mln,Sobolewskiego za 3 mln. ogolnie kupe kasy za dosyc sporawa liczbe zawodnikow,a nie mogłem odrzucic Aaritalo...to jest wielka głupota moim zdaniem w Fm'ie.Irytuje do strasznie.jarasz sie przyjsciem jakiegos zawodnika jak głupi,a Twój chory zarzad Ci go sprzedaje za grosze

il Genio Młody aktywista

0
22.11.2007 07:30    #11
Bo trzeba tak podbić, żeby drugiej stronie "oczy wyszły z orbit" :) daj 100mln i 99%, że odrzucą

Olchu Młody aktywista

0
22.11.2007 09:36    #12
ale obce kluby moga i tak swoje...ja tak miałem.nie mów mi,ze dla jakiegoś klubu np. z drugiej Bundesligi 15 mln Euro to jest mała kasa...dostałem pierwszą oferte od jakichs 15 klubów,którą mogłem odrzucic...moim błędem właśnie było,ze je podbiłem...podnieśli tylko trochę i juz odrzucic nie mogłem :/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution