Jak aktywować ligę japońską i piłkarzy pokroju S. Nakamura?

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.12.2010, 16:49    Pytanie
Tak jak w temacie, chciałbym mieć tych dobrych japońców w grze, takich jak Naka, Inamoto, Ono itd. lecz nie wiem co mam zrobić. Oczywiście korzystam z fake'a Vetra, ale jest jeszcze plik nleague i nie wiem mam go wyrzucić?

Wszedłem w edytor i także nie ma powyższych piłkarzy, czy po prostu nie ma ich w grze?

Kanius Partyzant

0
02.12.2010 17:16    #1
Spróbuj wybrać ligę japońską ( choć teraz odpowiadam ci bez sprawdzenia, więc nie jestem pewien czy jest, ale powinna być ) no i raczej powinni się pojawić. Do tego duża baza danych. Taki Nakamura już zakończył karierę reprezentacyjną i może się ukrywa ;).

PS. Skoro sprawdziłeś w bazie danych to może mają zmienione nazwiska jak np. Van Marwijk.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.12.2010 o godz. 17:17

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
02.12.2010 17:19    #2
[quote=Kanius]Spróbuj wybrać ligę japońską ( choć teraz odpowiadam ci bez sprawdzenia, więc nie jestem pewien czy jest, ale powinna być ) no i raczej powinni się pojawić. Do tego duża baza danych. Taki Nakamura już zakończył karierę reprezentacyjną i może się ukrywa ;).

PS. Skoro sprawdziłeś w bazie danych to może mają zmienione nazwiska jak np. Van Marwijk.[/quote]

Akurat ligi Japońskiej nie ma w FM-ie, ale myślę, że gdzieś na jakimś zagranicznym serwisie znajdzie się dodatek umożliwiający grę właśnie w tej lidze. :)

jaruone Młody aktywista

0
02.12.2010 18:04    #3
Plik "retain" ("wszyscy gracze z..." - krajklubliga) z japońskimi ligami - może by zadziałał. Właśnie odpalam grę z plikiem retain zawierającym J-League więc mogę sprawdzić czy działa.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
mimo retain'a nie widzi japońskich drużyn - widocznie przez tą licencję, bo z Koreą nie ma takich faz

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.12.2010 o godz. 18:33

filip8910 Partyzant

0
02.12.2010 18:14    #4
Ja chętnie zagrałbym ligę japońską ale nie mogłem znaleźć takowej nawet na zagranicznych serwerach. Ciekawe czemu w FM'ie nie ma ligi japońskiej, a jest liga Chin lub tym podobne?

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
0
02.12.2010 18:20    #5
Ponieważ Sport Interactive nie ma zgody.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution