Jak kupić zawodnika i wysłać do klubu filialnego.

marcin6105 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2012, 17:15    Pytanie
Witam. Jak było już to pytanie to przepraszam. Otóż chcę kupić zawodnika, ale potrzebuje pozwolenia na pracę, odwołanie też nic nie daje.
Więc jak go kupić i wypożyczyć aby dostał obywatelstwo?

repus Młody aktywista

0
05.07.2012 17:19    #1
Nie można, musisz pierw ściągnąć go do klubu na co potrzebne jest pozwolenie i dopiero jak będzie oficjalnie w twoim klubie możesz go wypożyczać . By zwiększyć szanse udanego pozwolenia na pracę zwiększ prestiż klubu, lub niech zawodnik się wybije .
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

PiotrasMUFC Partyzant

0
05.07.2012 18:12    #2
No i właśnie, to jest bezsens ten klub filialny "by ułatwić zdobycie pozwolenia na prace" jak to gówno daje... ;/

marcin6105 Partyzant

0
05.07.2012 21:22    #3
No to skąd mam wziąć zawodników do klubu, żeby ich np. wypożyczyć, żeby dostali obywatelstwo i to pozwolenie, skoro bez pozwolenia ich nie mogę ściągnąć? To wychodzi, że ten klub filialny jest bez sensu. Może się mylę jeśli tak to sorki, ale ja już nie wiem. Pierwszy raz gram w Anglii więc nie wiem o co z tym chodzi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.07.2012 o godz. 21:24

Lypton Partyzant

0
05.07.2012 21:30    #4
Po pierwsze, to musisz mieć klub filialny spoza Anglii, z UE. Po nieudanym odwołaniu od decyzji powinna pojawić się opcja odesłania gracza na x lat do tegoż klubu (coś w stylu 'umieść gracza w klubie filialnym';).

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.07.2012 13:31    #5
Niekiedy wystarczy dać mu kluczowego zawodnika podczas negocjacji kontraktu. Wpływ na to czy je dostaje czy nie ma ilość meczów w kadrze w ostatnim roku. Musi mieć rozegrane 3/4 spotkań lub też mieć status wielkiego talentu.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.