Jak sprowadzić gracza poniżej 18 lat?

cadian501 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.03.2011, 13:21    Pytanie
Panowie, proszę o pomoc w kwestii sprowadzenia do klubu młodziana poniżej 18 roku życia. Kupuje gnojka, zgadza sie na kontrakt (profesjonalny) i po sfinalizowaniu dowiaduje sie, że przyjdzie do mnie za ileś lat bo nie ukończył 18stki. Wiem, że chodzi o kwestie wymaganego ukończenia 18 lat, żeby dostać pracę (w moim przypadku w Holandii), ale czy jest sposób, żeby młody przyszedł do mnie wcześniej, żebym mógł go szkolić po swojemu (może kontrakt juniorski, czy inny sposób)?
Będę wdzięczny za wskazówki

BKS_Skrzat Młody aktywista

0
11.03.2011 13:37    #1
Gracz musi być na wolnym transferze, żeby od razu przyszedł.

machaj88 Młody aktywista

0
11.03.2011 13:43    #2
W realnym świecie piłkarzy spoza strefy czegoś tam unii europejskiej, w grze określanej po prostu jako UE nie wolno sprowadzać przed 18-tym rokiem życia i nie da się tego zmienić bo takie są przepisy FIFA/UEFA.

ed. Strefa wpływów gospodarczych unii europejskiej czy jakoś tak? nie pamiętam...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.03.2011 o godz. 13:44

Juvego1988 Partyzant

0
11.03.2011 13:51    #3
Raczej nie da się tego obejść bo takie są przepisy. Też miałem takie sytuacje (i wcale nie zależy to od tego czy gracz terminuje w jakimś klubie czy jest dostępny jako wolny transfer), zależy to od narodowości piłkarza. Trzeba uzbroić się w cierpliwość (pociesz się, że masz z nim podpisany kontrakt, gdyż tak inny klub mógłby Ci go podebrać bądź zawodnik zakończyłby karierę...).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution