jak sprzedac zawodnika który nie chce odejść

m.gogi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2010, 16:39    Pytanie
Witam mam taki problem gram z kolega w fm 2010 ja gram realem a on liverpoolem i chce kupić gerrarda. I tu jest problem kumpel się zgadza na transfer a jak proponuje gerrardowi kontrakt to pisze że nie chce przejść do realu kumel wystawił go na listę transferowa i do rezerw i to też nie pomaga. A jak daje gerrardowi ofertę to potem pisze że gerrard chce zakończyć karierę w liverpoolu kumpel nawet go wyrzucił z klubu i tak nie chce do mnie przyjść co mam zrobić proszę o pomoc i z góry dziękuje

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.07.2010 06:37    #20
Jak na moje oko ten transfer jest bez sensu. Gerrard nie chce po prostu przejść. To nie jest tak, że każdego można kupić, czasem piłkarze są na tyle uparci, że nic nie zrobisz.

Można wprawdzie przez jakiś czas zniechęcać go do gry w Liverpoolu, ale to może nie zmienić jego niechęci do Realu. Zresztą - nie byłoby dziwne, gdyby Steven miał Real w "nielubianych" klubach - gdyż wielokrotnie Real chciał go kupić w rzeczywistości, na co zawodnik się nie zgadzał.

Jeśli nawet uda Ci się go kupić, to będzie to kosztowało kolegę bardzo dużo - morale w zespole spadnie, inni piłkarze będą mieli do Niego pretensje, w najgorszym przypadku może stracić pracę przez swoje działanie. To chyba nie jest warte zachodu zwłaszcza, że Gerrard ma już swoje lata, a za jego cenę można kupić innego znakomitego gracza na tą pozycję.

Pamiętaj, ta gra ma swoje reguły i ograniczenia - gdyby można było zrobić wszystko, co się chce - byłaby nudna :)

Ostatnia rzecz - pokombinuj z tym FMRTE, skoro już chcesz nieuczciwie zdobyć zawodnika.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

m.gogi Partyzant

0
12.07.2010 11:16    #21
dziękuje za radę i pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution