Jak to jest z wychowankami?

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2007, 20:07    Pytanie
Właśnie skończyłem grać 1 sezon w lidze holenderskiej.Zdobyłem Ajaxem mistrzostwo i puchar Holandii w LM niestety mi się nie udało i mam właśnie okres transferowy.I tu sie zaczyna mój dylemat.Otóż w 1 sezonie jak rejestrowałem zawodników do LM to należało mieć w składzie 3 swoich wychowanków oraz 6 zawodników szkolonych w Holandii.Teraz nie wiem jak jest bo kiedyś w fm 07 gdy grałem Lyonem po 2 sezonie zrobiło się 4 wychowanków i 8 szkolonych w kraju.Mógłby mi ktoś napisać jak to będzie teraz w 2 sezonie u mnie w Holandii bo zastanawiam się nad sprzedaniem kilku Holendrów z 1 składu którzy nie spełnili moich oczekiwań ale wtedy zostanie ich 3 a reszta to obcokrajowcy:D Pomóżcie bo pasowało by się pozbyć słabeuszy ale chce mieć pewność ze wystarczy mi miejsc żeby zarejestrować tych graczy których kupie w ich miejsce...

Visioner Przodownik pracy

0
19.12.2007 20:15    #1
u mnie w sezonie 2008/2009 wymagana byla liczba 4 wychowankow i 8 krajowcow, wiec lepiej nie sprzedawaj tych holendrow albo poszukaj innych utalentowanych w juniorach innych druzyn

Deduś Partyzant

0
19.12.2007 20:43    #2
Heh no właśnie:(:( Beznadziejny ten przepis.Tak jak było w 1 sezonie jest moim zdaniem idealnie.Bo teraz bede miał 25 miejsc a w tym będę mógł mieć 18 graczy z zagranicy i aż 7 z Holandii;/ Skąd ja tyle dobrych graczy wezmę;/ Mam Emanuelsona i De Guzmana a reszta Holendrów to pionki;/.bez sensu przecież tamci gracze są dużo lepsi od tych Holendrów wszystkich i co im powiem że niestety muszą w tym roku zamiast w LM kopać sobie pod blokiem piłke?

Visioner Przodownik pracy

0
19.12.2007 21:28    #3
noo, troche to bez sensu, zwlaszcza np. w polskich klubach gdzie brakuje dobrych polakow i cala sile opieram na obcokrajowcach, juz lepiej by wprowadzili limit graczy spoza UE, od kiedy przychodza do polski gracze z krajow rozwinietych nie mam samych serbow czy brazylijczykow tylko francuzow czy hiszpanow, no i wielu czechow ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.