Jak wygrać polskim zespołem np z Realem?:)

Sami212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.01.2013 08:57    #11
Witam wczoraj gralem i grupie ligi mistrzow zajalem 3 miejsce zabraklo puntku mialem real wlasnie cska moskwa i panathnajkos udalo mi sie wygrac z realem u siebie 2:0 ale przegralem z csk 3:2 u nich naprzyklad mam nadzieje ze uda mi sie cos dalej osiagnac a ty jaki masz sklad? ile masz kasy?.Napisalem wyzej ze zagralem siedem sezonow wlasnie koncze 7 sezon. Kurde tak blisko bylem zeby wyjsc z grupy:)

gregotsw Partyzant

0
17.01.2013 09:51    #12
http://www.picsh(...)9zcy.jpg

sezon 19/20 - zwycięstwo w LM, przedtem ze dwa półfinały, wcześniej jakiś ćwierćfinał. Na samym początku trzeba solidnie zbierać kase poprzez awans do LM. Brak awansu do chociaż ligi europejskiej to zadłużanie klubu. Trzy z rzędu awanse do fazy grupowej LM to solidna kasa na transfery, krok po kroku awans z grupy. Obecnie mam w ekstraklasie 20/21 i trzy miejsca w LM, w tym dwa bezpośrednio w fazie grupowej.

Na wychowankach i polakach nie zrobisz teamu - newgeny są bardzo przeciętne - pomimo corocznego pompowania w szkolenie 2-5 mln euro i wszystkiego napakowanego na max jak się da.

Baza danych też ma coś do powiedzenia, no i oczywiście 10-15 scoutów to podstawa, aby cokolwiek ugrać w tej grze słabszym klubem - nie muszą być super OU/OP ok 15.(jak scout ma poniżej 35 lat to i mniej bo szybko atrybuty rosną mu) Na początku możesz mieć max 3ech, ale cały czas naciskaj na zarząd na rozbudowę pionu scout.

Taktyka to indywidualna sprawa, ja gram 3ema, które jakiś czas temu umieściłem na forum tutaj. Fazę grupową LM od 3-4 sezonów przechodzę jak burza bez porażki, potem faza pucharowa to czasem jakaś porażka minimalna na wyjeździe się zdarzy, ale taktyka DEF ogranicza to do minimum i odrabiam u siebie z nawiązką.
Półfinały to już lotto, bo wiele zależy już na tym poziomie od przypadku i równie dobrze można odpaść - jak w rzeczywistości, nie zawsze lepszy wygrywa a i inne teamy mają swoje asy w rękawie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.01.2013 o godz. 09:53

SpiderFYM Partyzant

0
17.01.2013 11:59    #13
@gregotsw

Mógłbyś pokazać swój skład? I wyniki tabel ze wszystkich sezonów? Oczywiście jeśli nie byłoby to problemem :)

gregotsw Partyzant

0
17.01.2013 13:54    #14
Poniżej link do galerii - w lidze właściwie zawsze drużyna lekko dopasowywała poziom do reszty - jak rywale gubili punkty to i ja też traciłem czasem. Jak rywale cisnęli to i ja śrubowałem wyniki. Gram z bratem i dwa razy mi mistrza zabrał.(Legia)

Skład to same newgeny, jedynie Brian Ferreira to real zawodnik s - naprawdę nie do zatrzymania, zejścia ze skrzydła, dryblingi itd, mało skuteczny ale nie do zatrzymania. W galerii zamieściłem ważniejszych graczy.

Miałem dwóch asów, to mi sprzedał zarząd w moim imieniu za ok. 30mln euro każdego z osobna - tak sie złożyło że odeszli do FC Porto. Za każdym razem kasę wydawałem zaraz potem w jakiś 50% na zastępstwo - jakoś specjalnie nie ucierpiał team na tym. LM wygrałem bez nich, a jednego sprzedano akurat w przerwie zimowej - zaraz potem wygrana w LM.

Największy problem to jak tylko otwiera się okienko.. Trzeba zapanować i rozmawiać z kapryszącymi o odejściu do większego klubu gwiazdami. Na szczęście w tym FM dużo łatwiej im wytłumaczyć jak ważni są dla klubu i zostają. Jednak zarząd dalej działa i jak dostaje ofertę ok 15-20mln Euro to przyjmuje w moim imieniu.

http://www.picsh(...)t/179633

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 17.01.2013 o godz. 13:58

SpiderFYM Partyzant

0
17.01.2013 21:35    #15
Dzięki^ :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution