Siema. Jest to moja pierwsza przygoda z FM. Przeczytalem chyba wszystkie poradniki. Oglądałem jak chłopaki prowadzą zespoły na YouTube. Oglądam kolegę ceyvola na twitchu. Postanowiłem rozpocząć przygodę drużyna z 4 ligi świętokrzyskiej kamienna brody. Ustawiłem trening, taktykę, polecenia. Udało sie awansować w pierwszym sezonie. Problem natomiast polega na tym, że zarząd nie chce spełnić żadnej z moich próśb. Chciałem klub patronacki, odmówili. Zwiekszyć budżet, niestety tez odmowa. O bazie treningowej nie chcą nawet słyszeć. W czym tkwi problem ? Za szybko awansowałem i dla takiego klubu jest to zderzenie z rzeczywistością ? Jakieś porady jak rozwinąć taki klub ? Zdaje sobie sprawę że to nie jest kwestia 3-5 sezonów źeby znaleść sie w topie, ale czy jest wogole szansa rozwinąć taki klubik ?
Zalazłem właśnie dodatek z liga okręgowa, wiec na pewno zacznę grać nowa karierę Starem Starachowice. Jaka wybrać bazę danych? Ilość krajów grywalnych ?
Zalazłem właśnie dodatek z liga okręgowa, wiec na pewno zacznę grać nowa karierę Starem Starachowice. Jaka wybrać bazę danych? Ilość krajów grywalnych ?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.06.2016, 09:29
Najnowsze posty