Jaki sposób na kontuzje?

marcin6105 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.05.2012, 22:46    Pytanie
Witam. Gram Man City i mam problem.
Większość podstawowgo składu ma kontuzje: Kompany, Clichy, Toure, Jonhson, Nasri, Silva, Balotelli.
Co zrobić, żeby nie łapali kontuzji. Fizjoterapeutów mam 4, Każdy ma Zdolności Medyczne - 20.
Urazy nie zdażają się na treningu, tylko w trakcie meczu. Kondycja zawodnika w trakcie meczu 95-100%.
Najczęstsze to: Złamana kość strzałkowa - 5-6 Miesięcy, Przepuklina - 2-3 Miesiące.

Poradzcie Coś. Proszę.

Valdi91 Młody aktywista

0
26.05.2012 23:58    #1
Kontuzje podczas meczu to zdarzenie losowe. Jeśli uraz nie ma nic wspólnego z obciążeniem treningowym oraz niską kondycją piłkarzy, oraz jeśli kopacze mają fachową opiekę lekarską - nic na to nie poradzisz, masz po prostu pecha. Może to nie tyle pech, co jakiś urok FM'a po nowych update'ach, bo sporo ludzi narzeka na szpital w drużynie. Mnie (na szczęście) nie zdarzyło się jeszcze tak, by większość mojej wyjściowej 11 nabawiła się kontuzji, ale 3-4 rekonwalesnetnów non-stop to u mnie norma. Co się jeden wyleczy, to ktoś inny łapie uraz. Tak więc w sprawie kontuzji podczas meczów nie masz absolutnie nic do powiedzenia.

Użytkownik uznał post za pomocny

marcin6105 Partyzant

0
27.05.2012 10:00    #2
Ok. Dzięki.

Dereds Przodownik pracy

0
27.05.2012 13:02    #3
http://www.cmrev(...)eda.html
Ten plik obniża ilość i czas kontuzji.

buczek93 Młody aktywista

0
27.05.2012 23:17    #4
Ja w swoim TSV Monachium także nie mogę powiedzieć niestety nic dobrego nt. kontuzjowanych - 4 to rozsądne minimum oferowane przez grę. Raczej kwestia łatki jak przetrenowania piłkarzy.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution