Jakie ligi?

bosufa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.09.2010, 08:24    Pytanie
Chciałbym zagrać w FM-a 2010 AJ Auxerre, zastanawiam się jakie ligi wybrać do Francji... Oczywiście Ligue 1, ale nie wiem czy też wybrać Ligue 2. Nie będę prowadził tam klubu więc się zastanawiam czy wybrać tę 2 ligę francuską. A oprócz Francji to jakie jeszcze ligi dobrać? Powiedzcie mi z własnej myśli, albo z własnego przypadku :)

PS: A i tak żebym miał ogólnie z 3-4 ligi.

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.09.2010 08:56    #1
Jeśli chodzi o 3-4 ligi to albo masz wybór że bierzesz te najmocniejsze(angielska,hiszpańska,niemiecka,włoska) i możesz mieć problem z kupnem zawodników z tych lig. Albo opcja druga zaznaczasz np brazylijska,argentyńska,dajmy na to holenderska i talenty sprowadzasz bez problemu z tych lig.Jeśli wybierzesz pierwszą opcję to owszem będziesz miał talenty z lig brazylijskiej i argentyńskiej ale w mniejszej ilości.
Ja zaznaczyłbym opcję pierwszą i do tego duża baza danych

Użytkownik uznał post za pomocny

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.