Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

For3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.06.2012 19:42    #3191
PSG już grałem, a do La Liga jakoś mnie nie ciągnie. Schalke nie lubie :D

alexison99 Partyzant

0
28.06.2012 20:26    #3192
[quote="L.U.C"][quote=''alexison99'']Może jeszcze raz Malaga, klub którym się gra najlepiej w tej grze. Jeden z forumowiczów mi ją polecił.
Gram już ósmy sezon, ten klub bardzo wciąga i co dla cb najważniejsze nie jest ''utytułowany''
Nie ma tam bardzo wybitnych piłkarzy ale jest ok. 25 mln euro na transfery:)
Mówię ci zacznij jeszcze raz. :)[/quote]

Fakt Malaga swietny klub jak masz jeszcze fundusze kup sobie Leandro Damiao po po 1 sezonie do wysiagniecia za 5-10 mln pa 182 bardzo szybki wysoki dobrze gra głową polecam kazdemu

Co do southamptonu zobacze jak wyjdzie nowy up od Bartka ;)[/quote]

Dzięki już, go sprawdzilem- Moj glowny cel transferowy :)

AleCzemuNie Partyzant

0
29.06.2012 16:13    #3193
Takie pytanie,szukam nowego klubu,grałem Partizanem i było świetnie(polecam Lazara Markovica,Marko Scepovica czy np Sase Markovica-sam klub też)ale save mi padł,od nowa bym nie potrafił.Dlatego szukam czegoś podobnego,czyli klubu ze słabszej ligi który regularnie walczy o mistrza i o awans do LM,do tego przydały by się podobne ograniczenie jak w Serbii gdzie można mieć tylko 4 obcokrajowców w składzie na mecz,to uatrakcyjnia grę.Myślałem o Karpatach Lwów i Spartaku Moskwa,co możecie o tych klubach powiedzieć?I oczywiście byłbym wdzięczny za wasze propozycje.

PS.Przydała by się dobra szkółka ;)

Z góry dziękuje

leo21 Młody aktywista

0
29.06.2012 16:34    #3194
Może Metalist Charków, Anżi, Sparta Praga, Viktoria Pilzno, Dinamo Zagrzeb

najdi013 Partyzant

0
29.06.2012 17:11    #3195
AleCzemuNie - spróbuj Dinamem Zagrzeb albo Hajdukiem Split. Ograniczenia są bodaj 6 obcokrajowców, a Chorwacja ciekawy kraj z wieloma talentami.

xBogoriax Partyzant

0
29.06.2012 18:07    #3196
[quote="AleCzemuNie"]Myślałem o Karpatach Lwów i Spartaku Moskwa,co możecie o tych klubach powiedzieć?I oczywiście byłbym wdzięczny za wasze propozycje.

PS.Przydała by się dobra szkółka ;)[/quote]

Karpaty Lwów - całkiem przyjemny klub, ma dobre obiekty (w tym młodzieżowe), już w pierwszym sezonie walczysz o udział w fazie grupowej LE. Nie jest też za łatwo, bo w lidze dominuje Szachtar i Dynamo, więc będziesz miał wyzwanie, by dorównać tym klubom, a z czasem może je przegonić. Mi grało się całkiem fajnie.

AleCzemuNie Partyzant

0
29.06.2012 18:33    #3197
Dzięki,ostatecznie zdecydowałem się właśnie na Karpaty Lwów,zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Etir Partyzant

0
29.06.2012 18:42    #3198
Ja sobie już poradziłem i wybrałem Udinese. Świetnie mi się nimi gra :).

el Maestro Partyzant

0
29.06.2012 19:20    #3199
[quote="najdi013"]AleCzemuNie - spróbuj Dinamem Zagrzeb albo Hajdukiem Split. Ograniczenia są bodaj 6 obcokrajowców, a Chorwacja ciekawy kraj z wieloma talentami.[/quote]

Dynamo Zagrzeb - jeden z najłatwiejszych klubów do prowadzenia w FM. Klub będący absolutnym hegemonem we własnej lidze, od wielu wielu lat, toteż żaden krajowy zawodnik mu się nie oprze (może co poniektórzy z Hajduka Split, ci lojalniejsi). Tyle, że limit obcokrajowców nie stanowi żadnego problemu w Chorwacji, ponieważ (przynajmniej w grze) wystarczą 2 lata, żeby zawodnik spoza Chorwacji uzyskał obywatelstwo tego kraju. W moim FMie 2011 reprezentantami Chorwacji zostali między innymi tacy piłkarze jak Samir, Luis Guilherme z Botafogo, Lucas Digne, zawodnik Lille, zaś obywatelstwo, zeby ominąć limit obcokrajowców po 2 latach przyjął każdy obcokrajowiec znajdujący się w kadrze klubu. Na prawdę, w ciągu 4-5 lat, prowadząc umiejętną politykę transferową można zbudować tam zespół na poziom ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Mój największy sukces Dynamem Zagrzeb, to zwycięstwo w Lidze Europy (w finale z Liverpoolem) po 6 sezonach. Poza nielicznymi wyjątkami (jak Milan Badelj, Sime Vrsaljko czy Domagoj Vida, a więc najlepszymi Chorwatami) resztę zespołu stanowili świeżo upieczeni reprezentanci Chorwacji, (nie mający szans na reprezentowanie barw swojej ojczyzny), lub piłkarze, którzy po 2 latach przyjęli obywatelstwo Chorwackie, żeby ominąć przepisy. Mimo, że gra tym zespołem nie należy do największych wyzwań w FM, to muszę powiedzieć, że bardzo przyjemnie wspominam karierę w Chorwacji.

L.U.C Partyzant

0
29.06.2012 20:16    #3200
To teraz moze poprosze o propozycje klubu z ligi europejskiej odpadaja najbardziej znane Niemiecka Angielska Hiszpanska Wloska Francuska Rosyjska klub z duzym budzetem i lukami w skladzie i zeby nie byl faworytem kraju :) jak ktos cos ma to prosze o rekomendacje :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.