Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

sebastiano399 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.07.2015 23:01    #7821
[quote="jaruone"][quote="sebastiano399"]Szukam nowego klubu. Najwyższa liga z Anglii. Zastanawiam się nad Newcastle, Evertonem i Southampton. Może tu mi się gdzieś uda zagrzać miejsce. Który klub polecacie i dlaczego? Z góry dziękuję za odpowiedzi.[/quote]

Zdecydowanie Southampton, którym zawsze grałem w FM, nawet jak byli w League One - mają dobrą bazę treningową, "produkują " niezłych juniorów (i w grze i w rzeczywistości - obecnie z takich kozaków łapiących się do pierwszego składu to został chyba Ward-Prowse ), po sprzedaży zawodników mają kasę na transfery, nie ma parcia na nie wiadomo jaki wynik. Co prawda po ostatnich osłabieniach (Clyne, Schnederlin odeszli, Alderweireld zrobił ich w jajo i wybrał Spurs) mieli mocno przetrzebiony skład , szczególnie w obronie , ale kilka fajnych transferów (Clasie, Juanmi czy nawet Soares) sprawia, że skład jest dalej niezły, a i kasa na wzmocnienia jest. To u nich zaczynał Bale, Walcott, Oxlade-Chamberlain i kilku innych "nie najgorszych" graczy.[/quote]

Dzięki wielkie za odpowiedź, ale już rozpocząłem nową karierę. Wybrałem Newcastle, klub który już kiedyś prowadziłem.

ccubus Partyzant

0
26.07.2015 16:21    #7822
Ostatnio zaczynam ciągle i nie mogę się wciągnąć. Szukam klubu, który nie jest najmocniejszy w lidze, chciałbym również żeby był bogaty, występował w ciekawej lidze i przede wszystkim żeby gra nim była wciągająca ;-) z góry dzięki za pomoc

student137 Partyzant

0
26.07.2015 16:27    #7823
[quote="ccubus"]Ostatnio zaczynam ciągle i nie mogę się wciągnąć. Szukam klubu, który nie jest najmocniejszy w lidze, chciałbym również żeby był bogaty, występował w ciekawej lidze i przede wszystkim żeby gra nim była wciągająca ;-) z góry dzięki za pomoc[/quote]

Polecam Lokomotiv zagreb, - ekstraklasa Chrowacka. Prognoza spadek :) ale nie ma szans spaść. Szczególnie jak się ma jako klub partnerski Dinamo :) W 1 sezone 60% zawodników to wypożyczenia z Dinama :) Spokojnie do zrobienia 3 msc w 1 sezonie a w drugim faza grupowa LE(sam jestem zdziwiony jak łatwo poszło-coś w stylu ogromnej niepsodzianki). Z kasa bardzo cieńko, ale kilka dobrych wyjazdowych sparingów da CI kasę na to aby nie zbankrutować. Pod koniec sezonu kaska za zajęte miejsce Ci to wynagrodzi.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.07.2015 o godz. 16:27

`Gekkou Partyzant

0
26.07.2015 17:09    #7824
[quote="`Gekkou"]Siemanko :) Ostatnio jakos zniechecilem sie do gry w fm 2015 przez to ze dawno nie gralem i troche save na ktorym gralem mi sie znudzil ;> Mam prosbe do was abyscie pomogli mi wybrac klub , z ktorym nabiore checi do gry . Zastanawiam sie nad Watford czy moze tez Southampton. Chcialbym zaczac kariere klubem ktorym nie bedzie mi latwo wygrywac , nic z latwoscia nie bedzie mi przychodzic , lecz tez zeby nie bylo za trudno ;>Mozecie tez podawac nazwy druzyn ktorymi bedzie mi sie ciekawie gralo :)[/quote]
Ponawiam :) Prosze o jak najszybsza pomoc!

dagurra Partyzant

0
26.07.2015 17:20    #7825
Szukam zespołu z górnej półki - BPL, pomóżcie. Dobry budżet, wysokie cele i najlepiej występujące w Lidzę Europejskiej lub Champions L.

student137 Partyzant

0
26.07.2015 18:14    #7826
[quote="`Gekkou"][quote="`Gekkou"]Siemanko :) Ostatnio jakos zniechecilem sie do gry w fm 2015 przez to ze dawno nie gralem i troche save na ktorym gralem mi sie znudzil ;> Mam prosbe do was abyscie pomogli mi wybrac klub , z ktorym nabiore checi do gry . Zastanawiam sie nad Watford czy moze tez Southampton. Chcialbym zaczac kariere klubem ktorym nie bedzie mi latwo wygrywac , nic z latwoscia nie bedzie mi przychodzic , lecz tez zeby nie bylo za trudno ;>Mozecie tez podawac nazwy druzyn ktorymi bedzie mi sie ciekawie gralo :)[/quote]
Ponawiam :) Prosze o jak najszybsza pomoc![/quote]

Crystal Palace - bardzo ciekawy zespół. Potem jest Hull i na 3 miejscu tradycyjnie Stoke City

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.07.2015 o godz. 18:17

Pyskaty Partyzant

0
26.07.2015 20:30    #7827
Polećcie coś proszę. Prowadziłem wcześniej Leeds oraz Sampdorię gdzie się wciągnąłem w obie kariery. Szukam teraz czegoś słabszego, ale też nie przesadnie. Myślę nad polską ligą, niższa liga angielska, ogólnie jestem otwarty. Nie pasuje mi grecja, gdzie próbowałem ale nie wyszło. Miło byłoby mieć jednego dobrego zawodnika jak na poziom ligi i jeden talent przynajmniej. Pieniądze są mniej ważne. Coś myślałem nad Ligue 1, ale nie wiem czy Bastia, którą celowałem mi się szybko nie znudzi... czekam na odpowiedzi :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.07.2015 o godz. 20:32

Tinenith Partyzant

0
26.07.2015 22:45    #7828
[quote="Pyskaty"]Polećcie coś proszę. Prowadziłem wcześniej Leeds oraz Sampdorię gdzie się wciągnąłem w obie kariery. Szukam teraz czegoś słabszego, ale też nie przesadnie. Myślę nad polską ligą, niższa liga angielska, ogólnie jestem otwarty. Nie pasuje mi grecja, gdzie próbowałem ale nie wyszło. Miło byłoby mieć jednego dobrego zawodnika jak na poziom ligi i jeden talent przynajmniej. Pieniądze są mniej ważne. Coś myślałem nad Ligue 1, ale nie wiem czy Bastia, którą celowałem mi się szybko nie znudzi... czekam na odpowiedzi :)[/quote]

Leeds albo Derby County, to mi przychodzi do głowy z Anglii. Ewentualnie MK Dons - swietna szkułka.

Ja szukam jakiegos klubu z Włoch, Francji lub Hiszpanii, który gra o pierwszą siódemkę i... no w sumie to tyle z wymagań.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.07.2015 19:20    #7829
Panowie... sam nie wiem czego szukam tak na prawdę. Moja gra ostatnimi czasy opiera się tylko na Śląsku i Realu. Nie mogę się przekonać do żadnego innego klubu i ligi i to jest największy problem.
Preferencji jakiś szczególnych nie mam. Jedynie nie chcę żeby to była jakaś drużyna z topu typu Real, Manu, Chelsea etc.
Może ktoś z was był w podobnej sytuacji i ma jakiś sposób na wyjście z takiego problemu :O

student137 Partyzant

0
28.07.2015 19:47    #7830
[quote="Pawcio"]Panowie... sam nie wiem czego szukam tak na prawdę. Moja gra ostatnimi czasy opiera się tylko na Śląsku i Realu. Nie mogę się przekonać do żadnego innego klubu i ligi i to jest największy problem.
Preferencji jakiś szczególnych nie mam. Jedynie nie chcę żeby to była jakaś drużyna z topu typu Real, Manu, Chelsea etc.
Może ktoś z was był w podobnej sytuacji i ma jakiś sposób na wyjście z takiego problemu :O[/quote]

FC Kastrioti - 2 liga albańska :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.