Jakiś nowy system rozgrywek ????

Szyman99 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2008, 18:45    Pytanie
Coś niesamowitego zobaczyłem grajac dzisiaj w FMa, postanowiłem sobie odpalic i gre i spróbowac swoich sił w Bundeslidze, jak to ze mną bywa od razu przejrzałem najsłabsze zespoły i drogą selekcji wypadła Borussia M, na początku bez zadnych transferów bo oczywiscie mam 0 ojro na zakupy i bez ustawiania zadnej swojej taktyki i treningu postanowiłem zagrac pierwszy sparing, wynik był bardzo ciekawy bo 8-0, no ale stwierdziłem ze to tylko Oberhausen i pewnie dlatego tak duzo wygrałem.Następne spotkanie czekało mnie z Saarbrucken i dalej bez zadnej zmiany treningów i innych rzeczy postanowiłem rozegrac mecz, wynik juz mniejszy no ale 4-0 dla mnie, nie bede zanudzał szybko wymienie kolejne spotkania, ze Siegen 3-0 , 1-0 ze FSV , 4-0 z Aachen i 7-0 z TSV Monachium, wyniki by mnie nie ździwiły jesli grałbym Bayernem Monachium no ale sorry.. bez żadnej mojej pracy i wysiłku w ustawianie każdemu zawodnikowi poszczególnych form treningu rozbijam kazdego jak chce, do tego nie trace żadnej bramki ! .. tak wiem powinienem sie z tego cieszyc, no ale z czego jak jednym moim wkładem w gre jest ustawienie graczy. Ale niechodzi mi dokładnie o to bo jesli bede miał takie wyniki cały czas to palce lizac, ale zauważcie jaki obecnie mam dzień w grze i dlaczego ja nie gram ligi jeszcze !!! już dawno powinienem byc po półmetku a nowy sezon zaczynam we Wrześniu dopiero nie rozumiem tego... nowy system w dojczach ??? :):)

Szyman99 Partyzant

0
07.12.2008 18:47    #1
aha jeszcze wam screena zarzuce

http://img24(...)ttx2.png

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.12.2008 o godz. 18:48

Mos1ek Młody aktywista

0
07.12.2008 18:48    #2
sezon w tym sezonie w niemczech zaczął sie (2008-08-15)

poprostu zaznaczyles rozpoczecie gry w styczniu a sezon w niemczech zaczyna sie w sierpniu a w bazie fm sezon 07/08 byl zakoczony... ;p

nie ma mozliwosc ingerowania w sezony poprzednie ;p

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 07.12.2008 o godz. 18:51

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.12.2008 18:53    #3
Tak to jest, jak się zaczyna ligę europejską (większość startuje w sierpniu/wrześniu), a datę rozpoczęcia ustawia się taka, jak w lidze brazylijskiej (styczeń) ;)

Szyman99 Partyzant

0
07.12.2008 18:57    #4
no własnie też myslałem nad tym, bo mam MLS wybraną , wiec pewnie ustawiłem złą datę rozpoczecia :D ale wyniki nadal mnie ciekawią :) może buduje potęge :D

konradc1992 Partyzant

0
07.12.2008 19:38    #5
a tak wogóle to przy okazji mam pytanie... date rozpoczecia ustawia sie na taka w jakiej rozpoczynaja sie rozgrywki ligowe?

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.12.2008 19:40    #6
[quote=konradc1992]a tak wogóle to przy okazji mam pytanie... date rozpoczecia ustawia sie na taka w jakiej rozpoczynaja sie rozgrywki ligowe?[/quote]

Nie. Przecież musisz mieć czas na przygotowania przedsezonowe ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.