Coś niesamowitego zobaczyłem grajac dzisiaj w FMa, postanowiłem sobie odpalic i gre i spróbowac swoich sił w Bundeslidze, jak to ze mną bywa od razu przejrzałem najsłabsze zespoły i drogą selekcji wypadła Borussia M, na początku bez zadnych transferów bo oczywiscie mam 0 ojro na zakupy i bez ustawiania zadnej swojej taktyki i treningu postanowiłem zagrac pierwszy sparing, wynik był bardzo ciekawy bo 8-0, no ale stwierdziłem ze to tylko Oberhausen i pewnie dlatego tak duzo wygrałem.Następne spotkanie czekało mnie z Saarbrucken i dalej bez zadnej zmiany treningów i innych rzeczy postanowiłem rozegrac mecz, wynik juz mniejszy no ale 4-0 dla mnie, nie bede zanudzał szybko wymienie kolejne spotkania, ze Siegen 3-0 , 1-0 ze FSV , 4-0 z Aachen i 7-0 z TSV Monachium, wyniki by mnie nie ździwiły jesli grałbym Bayernem Monachium no ale sorry.. bez żadnej mojej pracy i wysiłku w ustawianie każdemu zawodnikowi poszczególnych form treningu rozbijam kazdego jak chce, do tego nie trace żadnej bramki ! .. tak wiem powinienem sie z tego cieszyc, no ale z czego jak jednym moim wkładem w gre jest ustawienie graczy. Ale niechodzi mi dokładnie o to bo jesli bede miał takie wyniki cały czas to palce lizac, ale zauważcie jaki obecnie mam dzień w grze i dlaczego ja nie gram ligi jeszcze !!! już dawno powinienem byc po półmetku a nowy sezon zaczynam we Wrześniu dopiero nie rozumiem tego... nowy system w dojczach ???
Najnowsze posty